Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: hudinii
Powód otrzymania warna: prowokacja
Warn był słuszny/niesłuszny:
Uważam ze warn jest wyssany z palca, sytuacja ma sie następująco, @  Jabba.   w odpowiedzi na pytanie na dzis. napisał żartobliwie:
 "Jak widzę ostatnio to wolę sam ją wykonywać. Chyba że Magik @  hudinii daje taktyki w csie :leonardo: "
Zrozumiałem żart i odpowiedziałem czymś podobnym "i tak jesteś usles czy sam czy w teamie xD" 
Wydaje mi się że @  Jabba.  również odebrał to jako żart, nie mniejsza jednak nie jest to odpowiednia treść, która podchodzi pod warna z powodem "prowokacja"
Oraz ciekawy jestem dlaczego jak do tej pory nie ma notatki w poście od Moderatora na temat warna?

@ czak
Link pomocniczy  <Klik>

Edit: Gdzie dokładnie napisałem niewysublimowany tekst po którym pakujesz mnie do jednego worka z "śmietanka towarzyską"? 

Oraz wydaje mi się że jak ktoś czuje się sprowokowany to powinien zgłosić post a tutaj zgłoszenia nie było dlatego nie rozumiem czemu się bawisz w zgaduj zgadula kto dzisiaj warna przytula? @ czak

• Lubię to! 2
  • Przykro mi 1
  • Uwielbiam 1
  • Legenda
Opublikowano

Po pierwsze gdzie jest napisane, że muszę pisać notatkę, info o warnie masz w powiadomieniu, po drugie warn nadany po konsultacji z czerwonymi. 

Ostatnimi czasy śmietanka towarzystwa ma niewysublimowane "teksty"  i  inne głupawe wypowiedzi i ciężki stwierdzić kto kogo prowokuje. Wasze troll wypowiedzi sobie zachowajcie na prywatne rozmowy potem będzie się kończyło takimi sytuacjami.

Decyzję zostawiam czerwonym czy "niesłuszne".

• Lubię to! 3
  • Haha 2
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Na samym wstępnie wspomnę: Wy jesteście winni za swoje działania, nie my.
Wcześniejsze wykroczenie, które zostało zgłoszone i była reakcja z naszej strony: [271] Ciekawostka dnia.

Dodatkowo jak wspomniał Patryk:

10 godzin temu, czak napisał(a):

po drugie warn nadany po konsultacji z czerwonymi. 

Ostatnimi czasy śmietanka towarzystwa ma niewysublimowane "teksty"  i  inne głupawe wypowiedzi i ciężki stwierdzić kto kogo prowokuje. Wasze troll wypowiedzi sobie zachowajcie na prywatne rozmowy potem będzie się kończyło takimi sytuacjami.

18 godzin temu, hudinii napisał(a):

powinien zgłosić post a tutaj zgłoszenia nie było

Zgłoszenie się pojawiło, ale od osób trzecich - tyle wystarczy do rozpatrzenia sprawy, ewentualnej oceny jak i nadania ewentualnej "kary".

Sami nie wiemy co już możemy traktować jako: dystans, żarty a tym bardziej luźną wymianę pstryczków w nos (w tym przypadku w Pytaniu dnia). Stąd taka, a nie inna ocena.

Jeśli @  Jabba.  nie został w żaden sposób urażony - ostrzeżenie zostaje wycofane. Następnym razem takie żarty stosujcie w swoim gronie.

• Lubię to! 1
  • KAT 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Ostrzezenie odpracowane.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

• Lubię to! 1
  • KAT 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.