Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: (1)777

Nick admina banującego: Katujemy.eu KONSOLA

Data/Mapa: 16-07-2023 14:03 MIRAGE

SteamID: STEAM_1:1:553346641

Serwer (mod): ██ ★ MIRAGE #5 ★ ██ Katujemy.eu •...                           

Opis sytuacji: Zaczynając od wytłumaczenia spóźnionej prośby o unban, w dniu bana miałem wyjazd na 2 dni na działkę, 0 zasięgu i internetu
Odwołując się do samego bana, sam nie wiem o co chodzi, nie mam cheatów ani nie korzystam z żadnych wspomagaczy, nie zdążyłem nawet zagrać tylko ban był od konsoli więc dema żadnego nie ma. Nie wiem jaki program wykryło jako zabroniony program ale na pewno to nie żadne cheaty, wcześniej grałem długo na tym serwerze bez żadnych problemów, ale może coś co instalowałem wpłyneło na błędną decyzję konsoli o banie.
Konto nie jest jakieś nowe, mam ponad 1,2k godzin i kilka żetonów, nic to nie mówi, ale na serwerze było 0 jakichś blokad i mute, gram czysto, 0 report o cheat na samym serwie, liczę na unban i zapewniam że gram czysto.

Opublikowano

Grałeś od 13:56 do 14:00, rozłączyłeś się i po 3 minutach i próbowałeś wejść ponownie na serwer ale tym razem AntyCheat wykrył cheaty (AntyDll) Nie ma tu mowy o pomyłce anty cheata. W porozumieniu z właścicielem serwera @ Hacker13  decyzja została podjęta że ban zostaje.

Opublikowano

Odwołanie odrzucone.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.