Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż paracord (★) | Marmurkowy gradient (FN) ×
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy (★) | Tygrysi kieł (FN) ×
Zaless

Problem z CS 1.6 - reliable channel overflowed

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema niedawno zakupiłem laptopa z prockiem amd ryzen 5 2500u i grafiką radeon vegas 8, przez pierwsze 2 dni wszystko dobrze mi śmigało jedank po czasie chat z gry zaczął mi znikać. nie wyświetlało mi menu broni i gdy klikałem TAB to w tabeli pokazywało mi statystyki tylko i wyłącznie z 1 rundy, nie mogłem zmienić bromi ma klawiszach na których mam je ustawione, dowiedziałem się że problem ten nazywa się reliable channel overflowed, szukałem rozwiązania na necie jednak bez skutki, dodam tylko że owe problemy zaczynają się zawsze po 1 rundzie gry. Może ktoś posiadał kiedyś taki problem i wie jak to naprawić. Gram na steam spójność plików nie pomogła, reinstall też bez skutku.

Opublikowano

Wrzuć swój config na jakiś hosting i daj mi do sprawdzenia. Jakie masz wartości w komendach rate, cl_cmdrate i cl_updaterate? Komputer czysty od wirusów? 

• Bywalec
Opublikowano

Na każdym serwerze występuje owy problem? Jak z Twoim internetem, pokaż jakiegoś speedtest'a. Pokaż jeszcze jak wygląda konsola przy występującym problemie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.