Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony
Opublikowano

Twój nick: WZL

Opis propozycji: Dodanie innych broni niż only AK na rozgrzewce np:

- deagle

- scout

- m4( jedna jak i druga) 

- awp 

Jeżeli chodzi o sam temat rozgrzewki to według mnie fajnie, że jest tryb only AK, lecz słyszę głosy na serwerze, iż ten tryb już się graczą nudzi i chcieli by zobaczyć również inne bronie.

• Lubię to! 3
Opublikowano

Przydało by się troszkę zmieniać te bronię np. raz na tydzięń, raz co dwa dni. Jestem za.

• Uwielbiam 1
Opublikowano

Propozycja jak najbardziej na tak jestem tylko przeciw AWP/scout biorąc pod uwage ile osób może byc nia wcelowana w rampę/mida to tt na rozgrzewce nawet nie wyjdzie na site reszta broni jak najbardziej za 

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
  • Opiekun CS2 MIRAGE #2
Opublikowano

pisałem propozycje na ten temat ale widzę, że przyjęła się tylko częściowo bo jest niby only ak ale nie zmienia się na nic innego. Moim zdaniem powinna być zmiana raz na tydzień lub może z dwa, bo już może z prawie miesiąc jest only ak i to nie ma sensu.

• Uwielbiam 1
Opublikowano

Na +

Zmiana mogła by być nawet co mapę inny tryb 

• Uwielbiam 1
  • Head Admin
Opublikowano

Propozycja przyjęta.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Temat w archiwum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.