Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: kuba Katujemy.eu

Nick admina banującego: @  Trustt

Data/Mapa: 14.07.2023r./Mirage 

SteamID: 6561198994555268

Serwer (mod): Mirage #2                           

Opis sytuacji: Cześć, dostałem bana za "Podpowiadanie sobie na innych komunikatorach", chciałbym się do tego odwołać, przyznaję rozmawiałem z kolegą na discordzie, lecz kolega podał mi tylko raz info, które nie było zbytnio pomocne, ( stałem na midzie za boxami i podpowiedział mi, że gracz w przeciwnej drużynie ma strzelbę" Za calą sytuację przepraszam i obiecuję, że nigdy się już nie powtórzy,

Opublikowano

Ban jaki dostałeś to 7 dni uważam, że to odpowiedni czas na przemyślenie swojego zachowania. Ty i twój kolega przyznaliście się do korzystania z innych komunikatorów pisząc na czacie jak i w odwołaniu co mówią inni gracze z przeciwnej drużyny. Wchodząc na serwer akceptujemy regulamin i podawanie sobie jakiegokolwiek info będąc w przeciwnym teamie dla mnie jest równoznaczne z oszukiwaniem w grze i mimo, że nie są to WH,AIM lub inne ułatwia grę i pomaga ocenić sytuacje, czy warto wyjść i w jakim momencie.

Opublikowano

Ban na 7 dni, za podpowiedź, ze gracz ma strzelbe na midzie. Na chacie kolega pisal prześmiewczo i nie podawal zadnego info, poniewaz gracze w mojej druzynie byli dość oburzeni z nie wiadomo jakiego powodu, poleciały nawet jakieś wyzwiska z ich strony, na które ja nie odpowiadałem w żaden sposób. Jak dla mnie długość kary nie jast adekwatna do tego co zrobiłem. 

• Uwielbiam 1
Opublikowano

Odwołanie odrzucone.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.