Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
krzywyy

Poszukuję pluginu z automatycznym usuwaniem flag po X dniach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

szukam pluginu co automatycznie zabiera vipa/svipa,jeśli nadam na "x"dni po "x" dni automatycznie go zabiera 

• Bywalec
Opublikowano

Cześć.

Sprawdź ten plugin, z tego co widzę ma możliwość dodawania "adminów" (tzw. flag) na X czasu. Nie testowałem go, ani nie sprawdzałem dogłębniej kodu, jest dosyć stary. 
Używasz jakiegoś sklepu SMS? Może on ma API (natywy), aby wykorzystać je w innym pluginie. 

• Lubię to! 3
Opublikowano

Skoro używasz sklepsms, to w panelu na stronie WWW masz możliwość nadania usługi (a co za tym idzie - flagi) na określony czas. po co dodatkowy plugin?

Możesz go wykorzystać nawet do dodawania adminów na określony czas (np. gdy admin płaci składkę). po prostu ustawiasz flagi, które Cię interesują.

Opublikowano
Godzinę temu, dbk napisał(a):

Skoro używasz sklepsms, to w panelu na stronie WWW masz możliwość nadania usługi (a co za tym idzie - flagi) na określony czas. po co dodatkowy plugin?

Możesz go wykorzystać nawet do dodawania adminów na określony czas (np. gdy admin płaci składkę). po prostu ustawiasz flagi, które Cię interesują.

sklepu używam przez serwer,nie mam WWW ://

• Bywalec
Opublikowano
9 godzin temu, krzywyy napisał(a):

sklepu używam przez serwer,nie mam WWW ://

Podaj nazwę sklepu / autora. Wtedy będę mógł coś więcej pomyśleć. 

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.