Jump to content
COD 301 LVL - RESET 20.06 GODZ. 19:00 ×

Recommended Posts

Posted

Twój nick: Caycu Katujemy.eu

Nick admina banującego: 

Quverek

Data/Mapa: 

15:21 | 09/07/2023

SteamID:

STEAM_1:1:767696001

Serwer (mod):                    5vs5 #3           

Opis sytuacji: Grasz starfish napisał ,że Quverek jest dzisaj zly bo dostał muta ,że powiedział Clatch or gay . Ja napisałem ,że 

Quverek jest innej orientacij . 

Chłopak ma chyba dzisiaj gorszy dzien i sie poczówa .

• Haha 3
Posted

Witaj,
Zacznijmy od tego, co to ma być w strone opiekuna czy kogo kolwiek że jest gejem? czy kimś takim, ty jako człowiek powinieneś to akceptować i nie wnikać w to, ty możesz sobie orientacje wybrać jaką chcesz, i nikt nie ma prawa się w to wtrącać twój wybór, a takie coś co ty napisałeś jest najzwyczajniejszym brakiem szacunku do drugiej osoby, co miałeś na celu tymi słowami?
Chciałeś mnie urazić?
nie udało ci się to.

Odnieśmy się do regulaminu

1.1 Wchodząc na serwer, akceptujesz panujące zasady. Nieznajomość zasad nie zwalnia cię z przestrzegania.

1.2 Na serwerze należy zachować kulturę, być wyrozumiałym dla innych graczy.

1.3 Zakazuje się wyzywania/prowokowania graczy na serwerze.

Te 3 punkty które zamieściłem wyżej złamałeś,

byłeś na serwerze także zaakceptowałeś zasady.
Było to nie kulturalne że wybierasz po orientacji, (btw. zerknij na profilowe to będziesz wiedział co jest 5 :D) Nawet jeśli byłbym innej orientacji powinieneś być cicho na ten temat, a jeśli już nie wtrącać się na 3-ciego na chacie.
Tym co ty napisałeś chciałeś mnie zwyzywać, czy sprowokować? różnie można to ocenić.

A to czy mam zły dzień czy też nie, również nienależy tobie oceniać :P

Moją opinią conajwyżej mogę ci skrócić bana do 3h, wydaje mi się że ban słuszny.

Pozdrawiam życze miłego wieczorku :D

• Like 1
Posted

Po przeanalizowaniu wszystkiego tak jak kolega wyżej napisał ban jest słuszny.

• I love it 2
Posted

Odwołanie odrzucone.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

• I love it 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.