western Posted July 7, 2023 Posted July 7, 2023 Twój nick: westrn Nick admina banującego: chyba Strong Data/Mapa: de_dust 2 SteamID:STEAM_0:1:691503676 Serwer (mod): nie wiem o oc chodzi serwer de_dust2 Opis sytuacji:odpalam gre raz na 1-2 tyg. Admin dal mi wargod po 1 rundzie bez ogladania. Prosze o warna bo wlasnie go obraże jest czystym hahorem i kretynem. Otrzymalem informacje ze wargod na czerwono. Jak kur.. jak nic nie mam wlączone nawet na laptopie nie mam. Chyba jakbym mial to bym go nawet nie robil bo po ch*j.. Co niby na nim wyszlo chcę się dowiedziec Dodatkowo jest demo przeciez. Japierdole prosze to zobaczyc i mi napisac czy to wedlug kogos są haxy omg,.. Wycinek z konsoli: dejmano July 7, 2023 Cenzuruj przekleństwa i nie prowokuj.
mini Posted July 7, 2023 Posted July 7, 2023 2 minuty temu, western napisał(a): Twój nick: westrn Nick admina banującego: chyba Strong Data/Mapa: de_dust 2 SteamID:STEAM_0:1:691503676 Serwer (mod): nie wiem o oc chodzi serwer de_dust2 Opis sytuacji:odpalam gre raz na 1-2 tyg. Admin dal mi wargod po 1 rundzie bez ogladania. Prosze o warna bo wlasnie go obraże jest czystym hahorem i kretynem. Otrzymalem informacje ze wargod na czerwono. Jak kur.. jak nic nie mam wlączone nawet na laptopie nie mam. Chyba jakbym mial to bym go nawet nie robil bo po ch*j.. Co niby na nim wyszlo chcę się dowiedziec Dodatkowo jest demo przeciez. Japierdole prosze to zobaczyc i mi napisac czy to wedlug kogos są haxy omg,.. Wycinek z konsoli: https://www.wargods.ro/wcd/report.php?id=2674403 https://www.wargods.ro/wcd/report.php?id=2674403
western Posted July 7, 2023 Author Posted July 7, 2023 no i co jest nie tak ? nie znam się na tym. rozegralem tak 500 meczow na fastcup na gameguard i jest wszystko ok a tu cos jest nie ok ?
Donor Problem Posted July 7, 2023 Donor Posted July 7, 2023 Witam! Kolego w regulaminie masz czarno na bialym: §1.16 Admin w każdej chwili może prosić gracza o wykonanie WARGODA - [ Odmowa zrobienia WG = PERM | Wyjście podczas sprawdzania WG = PERM | Czerwony WG = PERM | Niebieski WG = Brak bana] wchodząc na serwer pasowałoby przeczytać :) dejmano July 7, 2023 (edited) +1 za spam, 7 dni na odpracowanie ostrzeżenia, jeśli nie, to poleci kolejny. Edited July 7, 2023 by dejmano 1
western Posted July 7, 2023 Author Posted July 7, 2023 Teraz, Problem napisał(a): Witam! Kolego w regulaminie masz czarno na bialym: §1.16 Admin w każdej chwili może prosić gracza o wykonanie WARGODA - [ Odmowa zrobienia WG = PERM | Wyjście podczas sprawdzania WG = PERM | Czerwony WG = PERM | Niebieski WG = Brak bana] wchodząc na serwer pasowałoby przeczytać :) Dobra rozumiem, Sorka dlaczego jestem na czerwono niby i co niby mam. Bo ja wiem ze nie gram nan iczym nawet na laptopie nic nie mam.. z tego raportu da sie to odczytac wyciagnać ? Jestem z tego zielony
mini Posted July 7, 2023 Posted July 7, 2023 6 minut temu, western napisał(a): no i co jest nie tak ? nie znam się na tym. rozegralem tak 500 meczow na fastcup na gameguard i jest wszystko ok a tu cos jest nie ok ? https://www.wargods.ro/wcd/dlls.php?id=2674403 dejmano July 7, 2023 Ile razy wkleisz to samo? +1 za spam i bezsensowny post.
Deserved kejmaN. Posted July 7, 2023 V.I.P Deserved Posted July 7, 2023 Zgodnie z punktem regulaminu - ban zostaje. Czerwony WG = PERM. 4
Deserved kejmaN. Posted July 7, 2023 V.I.P Deserved Posted July 7, 2023 Odwołanie odrzucone. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu 2
Recommended Posts