Jump to content
COD 301 LVL - RESET 20.06 GODZ. 19:00 ×

Recommended Posts

Posted

Twój nick: westrn

Nick admina banującego: chyba Strong

Data/Mapa: de_dust 2

SteamID:STEAM_0:1:691503676

Serwer (mod):      nie wiem o oc chodzi  serwer de_dust2                         

Opis sytuacji:odpalam gre raz na 1-2 tyg. Admin dal mi wargod po 1 rundzie bez ogladania. Prosze o warna bo wlasnie go obraże jest czystym hahorem i kretynem.

Otrzymalem informacje ze wargod na czerwono. Jak kur.. jak nic nie mam wlączone nawet na laptopie nie mam. Chyba jakbym mial to bym go nawet nie robil bo po ch*j..

Co niby na nim wyszlo chcę się dowiedziec

Dodatkowo jest demo przeciez. Japierdole prosze to zobaczyc i mi napisac czy to wedlug kogos są haxy omg,..

Wycinek z konsoli:

dejmano  

Cenzuruj przekleństwa i nie prowokuj. 

Posted
2 minuty temu, western napisał(a):

Twój nick: westrn

Nick admina banującego: chyba Strong

Data/Mapa: de_dust 2

SteamID:STEAM_0:1:691503676

Serwer (mod):      nie wiem o oc chodzi  serwer de_dust2                         

Opis sytuacji:odpalam gre raz na 1-2 tyg. Admin dal mi wargod po 1 rundzie bez ogladania. Prosze o warna bo wlasnie go obraże jest czystym hahorem i kretynem.

Otrzymalem informacje ze wargod na czerwono. Jak kur.. jak nic nie mam wlączone nawet na laptopie nie mam. Chyba jakbym mial to bym go nawet nie robil bo po ch*j..

Co niby na nim wyszlo chcę się dowiedziec

Dodatkowo jest demo przeciez. Japierdole prosze to zobaczyc i mi napisac czy to wedlug kogos są haxy omg,..

Wycinek z konsoli:

https://www.wargods.ro/wcd/report.php?id=2674403

https://www.wargods.ro/wcd/report.php?id=2674403

Posted

no i co jest nie tak ? nie znam się na tym. rozegralem tak 500 meczow na fastcup na gameguard i jest wszystko ok a tu cos jest nie ok ?

• Donor
Posted

Witam! :hi:

Kolego w regulaminie masz czarno na bialym: 

§1.16 Admin w każdej chwili może prosić gracza o wykonanie WARGODA  -  [ Odmowa zrobienia WG = PERM Wyjście podczas sprawdzania WG = PERM   Czerwony WG = PERM    Niebieski WG = Brak bana]

wchodząc na serwer pasowałoby przeczytać :)

dejmano   (edited)

+1 za spam, 7 dni na odpracowanie ostrzeżenia, jeśli nie, to poleci kolejny.

Edited by dejmano
  • Haha 1
Posted
Teraz, Problem napisał(a):

Witam! :hi:

Kolego w regulaminie masz czarno na bialym: 

§1.16 Admin w każdej chwili może prosić gracza o wykonanie WARGODA  -  [ Odmowa zrobienia WG = PERM Wyjście podczas sprawdzania WG = PERM   Czerwony WG = PERM    Niebieski WG = Brak bana]

wchodząc na serwer pasowałoby przeczytać :)

Dobra rozumiem, Sorka

dlaczego jestem na czerwono niby i co niby mam. Bo ja wiem ze nie gram nan iczym nawet na laptopie nic nie mam.. z tego raportu da sie to odczytac wyciagnać ? Jestem z tego zielony

• Deserved
Posted

Zgodnie z punktem regulaminu - ban zostaje.

image.png

Czerwony WG = PERM.

• Like 4
  • Deserved
Posted

Odwołanie odrzucone.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

• Like 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.