Jump to content
COD 301 LVL - RESET 20.06 GODZ. 19:00 ×

Recommended Posts

Posted

Hm, zaczęło się od wybrania  pierwszej litery, a później skojarzyłam sobie moją ukochaną vixe, mała przeróbka i się przyjęło 😋

• Like 4
  • I love it 1
Posted

nie kontrolowany impuls

• Like 4
  • Haha 1
Posted

Kiedyś zaczęło się od „Visca el Barca” jako że jestem kibicem Barcelony, ale z czasem uciąłem tą końcówkę i zostało samo „visca”. 

Posted (edited)

Prefix -zym

Edited by zymmu
  • Like 4
  • I love it 1
Posted

Dosłownie w sekundę ułożyłem sobie taki nick w głowie, tak po prostu 

• Like 3
  • I love it 1
Posted

Dokładnie z tego :D

• Like 3
  • I love it 2
Posted

Siedziałem siedziałem i myślałem aż wymyśliłem  :dogel:

• Like 3
  • Investor
Posted

Mój nick jest używany od 16 lat i wywodzi się od mojego nazwiska, wymyślił go mój kumpel z podstawówki po czym bardzo mi się spodobał i lubiłem jak ktoś tak się do mnie odnosił. Swego czasu nie wiedziałem kto to jest Krzysztof Kononowicz a w tamtych czasach było o tym głośno jak kandydował na prezydenta. Mimo wszystko nie śledziłem tego tematu, dopiero później kiedy zacząłem słuchać Grupy Operacyjnej jak i zarazem słynnego utworu "nie będzie niczego" w refrenie kiedy był wspomniany Kononowicz, miałem wrażenie jakbym właśnie słyszał, jak ktoś do mnie mówi. Po czym zacząłem obserwować jego pierwsze treści, tzw afery, o oprawach kibiców, aż po uniwersum. Nie jestem jakimś jego fanem, ale od czasu do czasu zdarzyło się zerkać do uniwersum co tam się dzieje. Wiele osób mnie z nim myli, lub czasem zdarzy się że ktoś celowo się odnosi. Myślałem wielokrotnie zmienić ten nick, ale on mi tak zapadł w pamięci i tyle na tym nicku przegrałem, gdzie to były moje pierwsze początki, poczynania i gdybym teraz zaczął grać na innym nicku, to ciężko trochę było by to przebrnąć. 

• Like 4
Posted
20 minut temu, Kozonowicz :) napisał(a):

Mój nick jest używany od 16 lat i wywodzi się od mojego nazwiska, wymyślił go mój kumpel z podstawówki po czym bardzo mi się spodobał i lubiłem jak ktoś tak się do mnie odnosił. Swego czasu nie wiedziałem kto to jest Krzysztof Kononowicz a w tamtych czasach było o tym głośno jak kandydował na prezydenta. Mimo wszystko nie śledziłem tego tematu, dopiero później kiedy zacząłem słuchać Grupy Operacyjnej jak i zarazem słynnego utworu "nie będzie niczego" w refrenie kiedy był wspomniany Kononowicz, miałem wrażenie jakbym właśnie słyszał, jak ktoś do mnie mówi. Po czym zacząłem obserwować jego pierwsze treści, tzw afery, o oprawach kibiców, aż po uniwersum. Nie jestem jakimś jego fanem, ale od czasu do czasu zdarzyło się zerkać do uniwersum co tam się dzieje. Wiele osób mnie z nim myli, lub czasem zdarzy się że ktoś celowo się odnosi. Myślałem wielokrotnie zmienić ten nick, ale on mi tak zapadł w pamięci i tyle na tym nicku przegrałem, gdzie to były moje pierwsze początki, poczynania i gdybym teraz zaczął grać na innym nicku, to ciężko trochę było by to przebrnąć. 

Dzieki za wyjaśnienia byku, bo pierwsze co pomyślałem to, że jesteś ukrytym potomkiem konona.

mój jak od ziomala wyżej od nazwiska, gnojem byłem jak kumple tak zaczęli wołać i zostało po dzień dzisiejszy

• Like 3
  • I love it 1
  • Investor
Posted

Ejdrien = Adrian :peeposhrug:

• Like 1
  • I love it 1
Posted

Szczerze sam nie pamiętam

• Like 1
Posted

inna wersja nicku Adi

• I love it 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.