Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, po woli mnie to irytowało i w tym momęcie natchneło mnie aby to napisać. A więc co mnie irytuje ??

Chciałbym również zaproponować dodanie maksymalnie 3 poleceń do odwołania. Chodzi mi o to, że w chwili obecnej każde polecenia są do odwołania i doszedłem do wniosku, że jest to trochę idiotyczne.

A więc proszę i zarazem się was pytam czy wy chcielibyście aby tylko 3 polecenia były do odwołania. Nowi gracze wchodzący na serwer widzący, że każde polecenie jest do odwołania uznają, że jest to do dupy i tego nie ogarniają. Nie oszukujmy się, że 70% to dzieci w wieku : od 10 do 14 lat.

W mojej sygnatórce jest link do głosowania na serwer JB serdecznie zapraszam do oddawania głosów.

Wyklikane z mojego LG L7 II generacji.

Opublikowano

W tej chwili to Ty mnie irytujesz. Wszystko jest ok, po co 23213123 propozycji dziennie, z czego 4/4 jest odrzucane XD

Opublikowano

W tej chwili to Ty mnie irytujesz. Wszystko jest ok, po co 23213123 propozycji dziennie, z czego 4/4 jest odrzucane XD

Kasia na spokojnie :) JA rozumiem Ciebie, ale niektóre Jego propozycje nie są aż takie do kitu. Tej nie popieram bo prowadzący może się pomylić a to będzie wprowadzało nie potrzebny zamęt. na NIE

• 4 miesiące temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.