Jump to content
sarna259

Odwołanie od kary - sandał Katujemy.eu

Recommended Posts

Twój nick: sandał Katujemy.eu

Nick admina karającego: Dorianek

Data/Mapa: 29.06.2023/Mirage 

SteamID: 76561198976685433

Serwer (mod): Mirage#4

Opis sytuacji: Pare młodszych osób się wyzywało i chcialem ich uciszyc i bezmyślnie użyłem słowa "kastraty" w ich kierunku i teraz żałuję tego bo nie mogę sie udzielać i podawać info swoim teammate`om :(

• Like 1
  • Sad 1

sytuacja wyglądała tak że wchodzę na spectate i słysze jak po stronie ct wyzywa sie duża ilość osób a ja byłem w tt i nic nie słyszałem i zacząłem mutować osoby które się wyzywały i w momencie gdy miałem już wszystkie osoby które wyzywały z mutowane to słysze jak sandał zaczął mowić żeby ktoś sie zamknął bo jest kastratem ale z tego co sprawdziłem na demie to kilka sekund przed tym powiedział żeby zamknął pizde ktoś  prawdo podobnie  to był oliwiersosnowski12 który nad używał mikrofonu moment kiedy to sie stało to było kilka sekund przed oraz po 9 minucie  dema. Demo: http://887879.node43.pukawka.pl/dem-de_mirage-1688044698-1688046951.zip

mowiło tyle osób że sie gubiłem i wystawiałem muty osobą które słyszałem że wyzywały a jego usłyszałem że wyzywa od kastratów wiec dałem muta

muta dałem na 300min jeśli okazało sie że dałem perm to przez przypadek (przepraszam jeśli tak)

• Like 1

Kara się skończy za 40 minut nie ma co oznaczać opiekunów i rozstrzygać bo zaraz minie. Zważając jednak na okazanie skruchy, skrócam go o te 40 minut, więc ugryź się czasem w język i wracaj do komunikacji. 

• Like 1

Odwołanie przyjęte.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

• Like 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.