Jump to content

Recommended Posts

Posted

1. Twój nick z serwera: Osow_pl

2. Co chciałbyś/abyś wprowadzić/zmienić/usunąć?: Czas w którym możemy stać bezruchu jest ewidentnie za krótki. Nieraz podczas wpisywania komend do konsoli czy sprawdzania profilu poprzez shift tab albo nawet celowania z awp dostawałem kicka na specta co bardzo frustruje i irytuje dodatkowo psując staty bo odejmuje fraga i dodaje śmierć w tabeli. Zmieniłbym też sposób działania tego ponieważ afki zostają przenoszone na specta gdzie zajmują tylko sloty graczom  a poza tym spect jest tylko dla admina zarezerwowany także ten anty-afk takich graczy powinien wyrzucać z serwera. Myślę że wydłużenie tego czasu nikomu krzywdy nie zrobi bo kto będzie dłużej sterczał bezczynnie to i tak w końcu wyleci z serwera tylko 30sekund później niż teraz.

• Like 1
  • Junior Admin
Posted

Witam,

Powiem tak, na ten moment jest ustawione 35 sec. Jeśli żyjący gracz nie ruszy się przez ten wymieniony czas czyli tj. 35 sec to po lewej stronie wyświetli mu się menu. Jeśli nic nie wybierze po 5 sec jak dobrze pamiętam to przenosi go na spect.
Na obserwatorze może siedzieć bezczynie 5 min po czym znów się wyświetla menu weryfikujące czy nadal posiadasz status AFK. Jeśli tak to wyrzuca się w ostateczności z serwera.

Ja nie wiem, jak może nie wystarczyć 35 sec siedząc jako żywy gracz na serwerze? Wpisanie komend/y trwa max 15-20 sec. Sprawdzanie na szybko czyjegoś profilu trwa 25 sec. A jak już chcesz dokładnie obczaić profil jakiegoś gracza to zapraszam na spect tak, żeby nie utrudniać innym grę (czyli żeby nikt nie musiał czekać na Ciebie).
Co do "nawet celowania z awp dostawałem kicka na specta co bardzo frustruje i irytuje dodatkowo psując staty bo odejmuje fraga i dodaje śmierć w tabeli", chcesz mi powiedzieć, że stoisz z AWP  35 sec w jednym miejscu? To chyba jest nierealne. A nawet niech Ci będzie to jeszcze masz weryfikujące menu AFK (tak jak wyżej napisałem).

Wszystko jest dobrze ustawione. Odrzucam.

Pozdrawiam,
@  BlaDy*

• Like 1
  • 3 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.