Trzy Kule W Magazynku Posted June 26, 2023 Posted June 26, 2023 Nick: Trzy Kule W Magazynku Powód otrzymania warna: Prowokacja Warn był słuszny/niesłuszny: Niesłuszny ponieważ nie prowokowałem, kultura była na poziomie jedno słowo brzydkie które napisalem zostało zacenzurowane. A z tą prowokacją to nie wiem co jest nie tak bo nie miałem zamiaru kogoś sprowokować na dodatek przeprsiłem że go uraziłem 1 1
Legend czak Posted June 26, 2023 V.I.P Donor Legend Posted June 26, 2023 No chyba Cię kolego lekko poniosło. kim jesteś, żeby wytykać mu "gejostwo"? Pomijam fakt, że prezentujesz jakąś funkcję na naszej sieci i powinieneś dawać przykład, a nie odpisywać w taki żałosny i lekceważący sposób na skargę, używając niepoprawnych epitetów itp. 4
Legend LEGENDAR Posted June 26, 2023 Donor Legend Posted June 26, 2023 Dobra reakcja ze strony @ czak . Twoje zachowanie pozostawia wiele do życzenia, bo jako administrator powinieneś ugryźć się w język zamiast pisać takie rzeczy. Warn słuszny. 1
Legend LEGENDAR Posted June 26, 2023 Donor Legend Posted June 26, 2023 Odwołanie odrzucone. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu 1
Recommended Posts