Jump to content

Recommended Posts

Posted

Twój Nick na serwerze:: Rudziutka
Nick osoby na którą chcesz złożyć skargę: Faziii
Data zdarzenia: 26.06.2023
Opis sytuacji: 1. Pan Admin za bardzo wczuwa się w rolę i robi sobie zabawę z tej posady gdyż dla fanu kickuje mnie co chwila z gry. 

2. Dał mi bana na 5 minut a nie na dłużej gdzie powinien na więcej za obrazę admina XD Więc nie stosuje się do regulaminu i nie wywiązuje się ze swoich obowiązków. 

3. Zabrania mi rozmowy z kimkolwiek podczas gry, gdyż uważa, że jestem jego własnością. Odpisuje i odpowiada za mnie i nie daje mi dojść do słowa. Ciągle powtarza, że chcę mnie wyru***.  Jako admin powinien dać przykład nam użytkownikom i nie powinien używać takich wulgaryzmów. 

4. Gdy kończy się mapa i użytkownicy mają dostać medale specjalnie kickuje by medal otrzymał on albo ktoś inny. 

5. Nadużywa swoich uprawnień ponieważ jako admin on ma możliwość podczas gry uderzać gracza, więc ja jestem ciągle na jego celowniku i nie mogę swobodnie grać. 

6. Nie mogę grać swobodnie gdyż napastuje mnie słownie w sposób seksualny na csie jak i tsie.  Jest napalonym ogrem i powtarza, że chcę się bzykać XD hahahah 
Dowód: Pan Admin wszystko wam udostępni skoro trzaska co chwila podczas gry wargody XD 

• Like 5
  • Haha 1
  • Wow 2
  • Sad 1
Posted

1. Nie kickowałem co chwile, ponieważ kicka dostałaś raz.

2. Wtffff to że dostałaś na 5 min to powinnaś się cieszyć ponieważ wolę dać na 5 min niż godzinę więc nie wiem co za głupoty gadasz.

3. Nawet nie chce mi się tego czytać "XD" bo nic ci nie zabraniam a to że ktoś spyta czy go dodasz na steam, a ja odpisze "nie" to raczej nie jest zabronione?.

4. Nie było nigdy takiej sytuacji bo mi na medalach ani na topce nie zależy nawet potwierdzi to opiekun @  Problem z którym codziennie gadam na ts i zamiast grać ogarniam graczy i sprawdzam czy ktoś nie czituje i pomagam w konkursie, więc co ty za farmazony mi tu walisz.

5. Tu odemnie dostałaś z 2 razy i ty będziesz mi takie rzeczy wypominać.

6. Sory za wypowiedź ale co ty za głupoty pi*******z wtfff na ts jak gadamy to czasami coś powiem ale to nie ma związku bo to ts a nie serwer kochana. A jak gadam w cs to tylko np jak zaczniesz jakiś temat to wtedy np odpowiem "już nie pamiętasz co było w nocy" ale nie użyłem odnośników seksulanych. Fajne fermenty wali rudzia @ najduch a ty co za głupoty gadasz, ja gejem nie jestem XD więc wybacz jeśli uraziłem twoją gejowską dumę może przekaż Zuzi jak mówiłeś do rudej jak ją kochasz a nie pitol głupoty pod skargą.

Nie Pozdrawiam!

czak  

Nie potrafisz się kulturalniej wypowiadać? +1 za prowokacje 

• Like 1
  • Haha 2
Posted
4 godziny temu, najduch napisał(a):

potwierdzam

mialem te  same problemy z tym osobnikiem.

Może nie mam admina,ale Ty nie lepszy spam robisz do mojej osoby,bądź na chacie ,że byś wyruchał itd,także zastanów się co Ty piszesz,a spójrz na Siebie xD

• Like 2
  • Haha 2
  • I love it 1
Posted
49 minut temu, Devil Eyes napisał(a):

Może nie mam admina,ale Ty nie lepszy spam robisz do mojej osoby,bądź na chacie ,że byś wyruchał itd,także zastanów się co Ty piszesz,a spójrz na Siebie xD

nic do ciebie nie pisałem ze cie wyrucham XDDDD to są pomówienia 

czak  

Ten temat nie dotyczy Ciebie, więc daruj sobie spam.

• Haha 7
  • Donor
Posted

Witam!!

Sprawa wygląda nastepująco...

Po pierwsze brak dowodów że coś takiego miało miejsce

Po drugie byłem na serwerze Kicka dostałaś 1 raz.

Po trzecie co na tsie to na tsie nie mieszajcie naszego serwera w to :)

Po czwarte @ najduch  nie wiem co twój post tutaj wnosi do tej skargi: 

15 godzin temu, najduch napisał(a):
16 godzin temu, Devil Eyes napisał(a):

nic do ciebie nie pisałem ze cie wyrucham XDDDD to są pomówienia

@  Trzy Kule W Magazynku  i @  Rudablondyna96  nie wiem co tam miedzy sobą macie nie wnikam w to..

Natępnym razem poproszę o dowody..

Z mojej strony Skarga zostaje odrzucona. 

• Like 5
  • Donor
Posted

Skarga niesłuszna.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

• 5 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.