0MEH 1024x768 Posted June 25, 2023 Posted June 25, 2023 Twój nick:FREE0MEH Nick admina banującego:sawek Data/Mapa:25.06 Mirage SteamID:STEAM_0:1:229216987 Serwer (mod): FFA5 ONLY MIRAGE Opis sytuacji:Nie wiem zwykle heady z maga jak chlopy mi pod celownik wchodzili beka!!!!
saweeek Posted June 26, 2023 Posted June 26, 2023 Dema rozpisywać nie będę, napisze to co mam i tyle. Po pierwsze były skargi, że typek lata odwalony, bo biegał i wiedział gdzie kto jest i strzelał strasznie dziwne głowy, które wyglądały jak p-silent dobrze nie zdążył wychilić, a już wiedział gdzie kto stoi i celownik na bani był. Po zbanowaniu go Ty mi piszesz, że zbanowałem Ci kolegę i żebym się szykował na odwołanie, więc nie licz, że będę siedział i tutaj rozpisywał cokolwiek skoro to Twój koleżka, więc jak wiemy i tak wyjdzie na legit. Więc jak dla mnie dawałeś mu info gdzie kto jest, bo każdy z administracji wie co potrafiłeś robić i jak psuć innym rozgrywkę z koleżkami u nas na serwerze i jeszcze pisałeś byśmy nikomu nie mówili, że to ty z kumplem na alt kontach, chcesz to daj mu ub, ale na Ciebie i tak leci skarga @ Leek Temat może zostać zamknięty. 1 1
Leek Posted June 26, 2023 Posted June 26, 2023 Cytat każdy z administracji wie co potrafiłeś robić i jak psuć innym rozgrywkę z koleżkami u nas na serwerze i jeszcze pisałeś byśmy nikomu nie mówili, że to ty z kumplem na alt kontach Po tej sytuacji ja i loren ponieśliśmy karę i temat już został dawno wyjaśniony. Psuć rozgrywkę? przecież my nie byliśmy na żadnych wspomagaczach tylko na czystych kontach. Cytat Więc jak dla mnie dawałeś mu info gdzie kto jest Dla wglądu opiekuna żeby nie robić tutaj syfu mogę pokazać całą konwersację ze steama, jak graliśmy w cs to gadaliśmy pisemnie przez steama i nie było żadnego infa - konfa do wglądu dla opiekuna/właściciela jak będzie trzeba. I ja zawsze, nie ważne kto został zbanowany oceniam w 100% obiektywnie bez jakiejkolwiek faworyzacji, przykład to zgłoszenie gracza lorena gdzie moje czasówki były takie same jak wyższej administracji i nie dawałem -b na jego korzyść. Jak chcesz to pisz sobie skargę, ja mimo wszystko zobaczę sobie demko i dam werdykt. /// http://824697.node28.pukawka.pl/dem-de_mirage-1687729910-1687732116.zip (Gracz zagrał tylko 2,3 rundy) Przecież akcja za którą dałeś bana jest cała czysta - wszystkich słyszał i widział. Ja nie widzę tutaj żadnego aima, zwykłe strzały. Obejrzałem również połowę wcześniejszego dema i również nie widziałem nic ciekawego. Chciałem obejrzeć całość ale w pewnym momencie dema crashował cs idk. Oczywiście możesz odwołać się od decyzji, jednak najpierw byś zobaczył to demko, żeby chłopaki nie musieli tracić czasu na oglądanie dema które i tak nie było długie. UB + brak rozpiski @ Słodziak_ @ KyO 3
Leek Posted June 26, 2023 Posted June 26, 2023 Odwołanie przyjęte. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu 1
Recommended Posts