Jump to content

Recommended Posts

• V.I.P
Posted

Nick: Jabba.

Powód otrzymania warna: Prowokacja xD

Warn był słuszny/niesłuszny: Moim zdaniem można uznać warna za słusznego ale to już trochę na siłę, nie dodałem wpisu żeby kogoś urazić tylko w celach humorystycznych:)

Trochę dziwne że dała warna mi osoba z która cały czas się wygłupiam i ,,wyzywamy” do żartów a teraz nagle warnik. Każdy kto rozmawia ze mną dłużej wie kiedy żartuje a kiedy nie i jakbym miał problem do twojej osoby lub osób które oznaczyłem to nie bawiłbym się w prowokacje a tym bardziej na forum;) Trochę mnie zdziwiłeś Panie @  MLK.

Jeżeli cię uraziło @  MLK.   i osoby oznaczone w  tamtym temacie to proszę mi wybaczyć:ineedahugge:

Miłego wieczorku.

• Like 2
  • Wow 2
  • I love it 1
  • Deserved
Posted

Z racji, że nadałem ostrzeżenie to się wypowiem - akurat mam dłuższą chwilę.

Kręcenie beczki to jedno, a oznaczanie osób których praktycznie się nie zna to drugie. Dystans i wyjście poza granice w pewnych znajomościach jest jak najbardziej akceptowalne tylko, że między nami nie ma "żadnej" znajomości poza rangami "funkcyjnymi".  Dwie oznaczone osoby (+ ja) powiedziały mi wprost, że to lekka przesada. Osobiście nigdy nie daję ostrzeżeń "na siłę", zazwyczaj staram się podchodzić dość mniej rygorystycznie do niektórych wykroczeń np. dawanie ostrzeżeń werbalnych - jednak w tej sytuacji nie miałem zamiaru popuszczać (gdyby nie było edycji, to kto wie - może zostawiłbym to bez ostrzeżenia).

image.png

17 godzin temu, Jabba. napisał(a):

Moim zdaniem można uznać warna za słusznego

Jeśli ostrzeżenie jest słuszne według Ciebie to dlaczego odwołujesz się akurat w tym temacie? Dodatkowo nigdy kolegami nie byliśmy i "prywatnie" nigdy raczej nimi nie będziemy.

Spoiler

image.png

FInalną decyzję co do ostrzeżenia zostawiam wyższym rangom - niech oni zadecydują o jego słuszności.

• Like 3
  • V.I.P
Posted
1 godzinę temu, MLK. napisał(a):

(gdyby nie było edycji, to kto wie - może zostawiłbym to bez ostrzeżenia).

1 godzinę temu, MLK. napisał(a):

Kręcenie beczki to jedno, a oznaczanie osób których praktycznie się nie zna to drugie

Jestem świadomy że widoczne są Edity przez was, tylko pierw zobaczyłem tytuł oznaczyłem ciebie potem natomiast obejrzałem filmik były 4 postacie i miałem ,, o 4 muszkieterów z fuzji" ;) temu na logikę jest edit w minutę a nie po 10 przykładowo;)

Z wiadomością po fakcie pomyślałem że mogłem do Ciebie w ogóle nie napisać temu wyżej jesteś wyróżniony w przeprosinach, lecz temat wiadomości jest nawiązaniem do tego; 

18 godzin temu, Jabba. napisał(a):

Trochę dziwne że dała warna mi osoba z która cały czas się wygłupiam i ,,wyzywamy”

I jakbym żył tym że nie mam choć trochę w tym racji po prostu bym wstawił posta z odpracowaniem ostrzeżeń zamiast z odwołaniem, na chatboxie prezentujecie siebie jako hihi haha a tu jakby wgl żartu nie złapaliście i wręcz czuję się jakby szukali jakiegoś haczyka na mnie;) 

Oczywiście że nie zostaniemy kolegami większymi prywatnie bo ciężko nawiązać jaki kolwiek kontakt z osobom co wbije na TS3 przykładowo i idzie na swój kanał pomutowany i tyle go widzieli a szkoda;/

Tym bardziej osoby typu @  Aim Koxlub @ Kacper wiedzą że poza serwerami lub forum jestem innym człowiekiem bez za hamowań (wnioskując po mmach) tak samo jak ty @  MLK. mogłeś się domyślić jak graliśmy w ligę.

Więc trochę dziwi mnie wasza decyzja lecz poczekam już do decyzji bo mi nie zależy głównie na ściągnięciu warna tylko naprostowaniu tego ,,nieprozumienia":okok:

Poza tym pierwszy raz widzę usuniecie mi lub tzw ukrycie tego posta którego wlepiłeś jako screeny zamiast wlepienie po prostu notki z prowokacją? Jakby rozmawiałem z pewną osobom i jest zdziwiona faktem że nie dostałem zwyczajnie notki tylko ukryta pozostała moja wypowiedź i warnik.

• Like 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.