V.I.P dangool Posted June 25, 2023 V.I.P Posted June 25, 2023 Nick: Jabba. Powód otrzymania warna: Prowokacja xD Warn był słuszny/niesłuszny: Moim zdaniem można uznać warna za słusznego ale to już trochę na siłę, nie dodałem wpisu żeby kogoś urazić tylko w celach humorystycznych:) Trochę dziwne że dała warna mi osoba z która cały czas się wygłupiam i ,,wyzywamy” do żartów a teraz nagle warnik. Każdy kto rozmawia ze mną dłużej wie kiedy żartuje a kiedy nie i jakbym miał problem do twojej osoby lub osób które oznaczyłem to nie bawiłbym się w prowokacje a tym bardziej na forum;) Trochę mnie zdziwiłeś Panie @ MLK. Jeżeli cię uraziło @ MLK. i osoby oznaczone w tamtym temacie to proszę mi wybaczyć Miłego wieczorku. 2 2 1
Deserved MLK. Posted June 26, 2023 Sponsor Katowicz V.I.P Deserved Posted June 26, 2023 Z racji, że nadałem ostrzeżenie to się wypowiem - akurat mam dłuższą chwilę. Kręcenie beczki to jedno, a oznaczanie osób których praktycznie się nie zna to drugie. Dystans i wyjście poza granice w pewnych znajomościach jest jak najbardziej akceptowalne tylko, że między nami nie ma "żadnej" znajomości poza rangami "funkcyjnymi". Dwie oznaczone osoby (+ ja) powiedziały mi wprost, że to lekka przesada. Osobiście nigdy nie daję ostrzeżeń "na siłę", zazwyczaj staram się podchodzić dość mniej rygorystycznie do niektórych wykroczeń np. dawanie ostrzeżeń werbalnych - jednak w tej sytuacji nie miałem zamiaru popuszczać (gdyby nie było edycji, to kto wie - może zostawiłbym to bez ostrzeżenia). 17 godzin temu, Jabba. napisał(a): Moim zdaniem można uznać warna za słusznego Jeśli ostrzeżenie jest słuszne według Ciebie to dlaczego odwołujesz się akurat w tym temacie? Dodatkowo nigdy kolegami nie byliśmy i "prywatnie" nigdy raczej nimi nie będziemy. Spoiler FInalną decyzję co do ostrzeżenia zostawiam wyższym rangom - niech oni zadecydują o jego słuszności. 3
V.I.P dangool Posted June 26, 2023 Author V.I.P Posted June 26, 2023 1 godzinę temu, MLK. napisał(a): (gdyby nie było edycji, to kto wie - może zostawiłbym to bez ostrzeżenia). 1 godzinę temu, MLK. napisał(a): Kręcenie beczki to jedno, a oznaczanie osób których praktycznie się nie zna to drugie Jestem świadomy że widoczne są Edity przez was, tylko pierw zobaczyłem tytuł oznaczyłem ciebie potem natomiast obejrzałem filmik były 4 postacie i miałem ,, o 4 muszkieterów z fuzji" ;) temu na logikę jest edit w minutę a nie po 10 przykładowo;) Z wiadomością po fakcie pomyślałem że mogłem do Ciebie w ogóle nie napisać temu wyżej jesteś wyróżniony w przeprosinach, lecz temat wiadomości jest nawiązaniem do tego; 18 godzin temu, Jabba. napisał(a): Trochę dziwne że dała warna mi osoba z która cały czas się wygłupiam i ,,wyzywamy” I jakbym żył tym że nie mam choć trochę w tym racji po prostu bym wstawił posta z odpracowaniem ostrzeżeń zamiast z odwołaniem, na chatboxie prezentujecie siebie jako hihi haha a tu jakby wgl żartu nie złapaliście i wręcz czuję się jakby szukali jakiegoś haczyka na mnie;) Oczywiście że nie zostaniemy kolegami większymi prywatnie bo ciężko nawiązać jaki kolwiek kontakt z osobom co wbije na TS3 przykładowo i idzie na swój kanał pomutowany i tyle go widzieli a szkoda;/ Tym bardziej osoby typu @ Aim Koxlub @ Kacper wiedzą że poza serwerami lub forum jestem innym człowiekiem bez za hamowań (wnioskując po mmach) tak samo jak ty @ MLK. mogłeś się domyślić jak graliśmy w ligę. Więc trochę dziwi mnie wasza decyzja lecz poczekam już do decyzji bo mi nie zależy głównie na ściągnięciu warna tylko naprostowaniu tego ,,nieprozumienia" Poza tym pierwszy raz widzę usuniecie mi lub tzw ukrycie tego posta którego wlepiłeś jako screeny zamiast wlepienie po prostu notki z prowokacją? Jakby rozmawiałem z pewną osobom i jest zdziwiona faktem że nie dostałem zwyczajnie notki tylko ukryta pozostała moja wypowiedź i warnik. 2
Legend LEGENDAR Posted June 26, 2023 Donor Legend Posted June 26, 2023 Wszystko ładnie wyjaśnił @ MLK. , nic dodać i nic ująć. Warn jak najbardziej słuszny i widać tutaj prowokację. 1
Legend LEGENDAR Posted June 26, 2023 Donor Legend Posted June 26, 2023 Odwołanie odrzucone. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu 1
Recommended Posts