liyiliaigi Posted June 24, 2023 Posted June 24, 2023 Twój nick: liyiliaigi Nick admina banującego: Nie wiem jak mam sie dowiedziec Data/Mapa: 24.06.23r de_dust 2 SteamID: https://steamcommunity.com/profiles/76561198133319557/ <------ moje steamid ale 1.6 mam pirata Serwer (mod): ONLY DD2 Opis sytuacji: Zainstalowalem sobie dzisiaj cska 1.6 po wielu latach przerwy, naszlo mnie na granie jak obejrzalem sobie twitchowe "turnieje" w csa 1.6 (w csgo mam 4.8k godzin) wszedlem na pierwszy lepszy serwer i zaczalem rozdawac hedy, chlopaki uznali ze mam cheaty Wycinek z konsoli: Kicked by Console: "Zostales zbanowany, odwolaj sie na Katujemy.eu" Kicked :"Zostales zbanowany, odwolaj sie na Katujemy.e skriny.zip
Deserved kejmaN. Posted June 24, 2023 VIP Deserved Posted June 24, 2023 Czy masz ustawioną poprawną datę i godzinę na komputerze? @ liyiliaigi Zapytałem, czy masz ustawioną poprawną datę i godzinę na komputerze. Sprawdź, edytuj post i odpisz: tak lub nie.
Deserved kejmaN. Posted June 24, 2023 VIP Deserved Posted June 24, 2023 Odwołanie odrzucone. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu
Recommended Posts