Jump to content

Recommended Posts

Posted

Twój nick:.kuki

Nick admina banującego: Kedrol

Data/Mapa: bylem offline ale ostatnio gralem na mirage#10           data 24.06.23

SteamID:      https://steamcommunity.com/profiles/76561199059332356

Serwer (mod):  mirage#10

Opis sytuacji: Gralem sobie normalnie az nagle jakis typ zaczal switchowac teamy i chodzic na obserwujacego po czym wchodzil do mojej druzyny i pisal mi gdzie jest chlop. (bylo nas 3 na serwerze) Na koncu chlop ktory zmienial druzyny napisal "nie masz szans bo to moj ziomek i gadamy na dc" (nie znalem tego chlopa) no ale dobra on dostal bana za niby jakies dawanie info na dc czy cos  ja chyba napisalem "xdd" na chacie (i akurat konczylem grac tam bo trenowalem juz kolo 2h i zostalo 2 chlopa wiec nudno bylo) quitnalem i jak chcialem dolaczyc (jakos 2-3h pozniej) na onlyawp#2 to pisze mi ze mam perma na all serwery  jak mozna to chcialbym to jak najszybciej rozpatrzyc bo git mi sie gra na waszych serwerach edit:mam bana za dawanie info na dc jak cos 

Posted

Witam, jako iż wbiłem na serwer i od razu t0sken kazał mi wyjść z serwera, bo chciałby z znajomym zagrać 1v1 nie zgodziłem sie, ponieważ nie gralem caly dzien i chciałem sobie pograć. Po tym, jak się nie zgodziłem zaczął on wchodzisz na spect i dawać info na dc i chat, do czego sam się przyznał i nawet pochwalił (ss niżej) to ze mówisz, ze go nie znasz jest dziwne ze na demku z tego zajscia wiesz ze jestem w jungle i odrazu plantujesz, kiedy kolega jest na spect korzystałeś z tego info które dało ci przewagę.

Edit: Ta sytuacja z jungle byla przed tym jak na chat zaczal pisac. Co do tego, ze nie chcialo ci sie grac 1v1 wedlug mnie chciales po prostu nie dostac bana, bo jakos grales caly czas 1v1 z t0skenem wiec dziwne ale to tylko moje spostrzezenie.

20230624165854_1.jpg

Posted

Nie znam zandego t0skena zreszta gralem z nim chyba juz z godzine 1v1 (dlatego mi sie nie chcialo dluzej grac bo wczesniej bylo chyba 4v4 i gralismy tak z 2h ale wyszli ludzie i z tym t0skenem gralem godzine a nie zadne nie chcialem dostac bana xD) zreszta widac na ssie ze mi pisal gdzie jestes na spectacie a wczesniej dolaczal do mojej druzyny i mi mowil gdzie jestes i tak w kolko switchowal i mowil tak to wygladalo z mojej perspektywy ale niektore akcje jak on nie  mowil to sam ugrywalem  jak graliscie jeszcze w 1 druzynie i nic nie odwalal

Posted

SS wszystko mówią ban zostaje.

Posted

Odwołanie odrzucone.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

• Like 2
  • KAT 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.