Jump to content

Recommended Posts

Posted

Twój nick:Cristianoooooooooo

Nick admina banującego:Leek

Data/Mapa:23-06-2023 12:53/Mirage#5

SteamID:76561199519385354

Serwer (mod):Mirage#5                           

Opis sytuacji: Grałem wcześniej na mirage#5  i wbiłem 7 lvl. Następnego dnia postanowiłem kupić supervipa potem wbiłem na serwer grałem około 2h i przestałem grać, po paru godzinach wracam bo chciałem sobie zagrać i pojawił się komunikat o moim banie.

Link do SourceBans: https://www.csgejmerzy.com/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_0:0:779559813&advType=steamid&Submit

• Sad 1
Posted

Dziwnym trafem jak zawsze ciebie oglądałem to grałeś normalnie a jak nie to robiłeś +30 kili. Co pewnie masz okienko po lewej stronie ekranu kto cie ogląda?  spect lista?

http://824697.node28.pukawka.pl/dem-de_mirage-1687455159-1687457203.zip

01:18 troche idealnie na typa

02:30 tak, chowaj się akurat jak typ peekuje

05:40 znowu chowanie się XD

07:03 prefire

09:20 XDDD totalnie nie mogłeś o nim wiedzieć i prefire

09:35 może przypadek, ale korekta celownika na short jak przeciwnik peekuje

11:17 wsm dziwna akcja, jakbys na nowo sie wcelowal i na wh widzial ze przeciwnik peekuje

14:47 lecisz na pełnej, a jak jest przeciwnik to nagle się zatrzymałeś?

16:13 jak są przeciwnicy to stoisz i czekasz ale jak już ich nie ma to lecisz na pełnej i nic nie sprawdzasz totalne wh XDD

18:57 znowu na początku lecisz bez obawy przeciwnika

22:30 lecisz nic nie sprawdzasz i od razu plantujesz

25:20 ok slyszales ander, nie pikniesz apsow bo awp wcelowana oczywiscie a potem peekujesz idealnie na typa w apsach

26:58 prefire mnie jeszcze ok, potem wcelowanie w przeciwnika a potem pokaz pięknego abh

Dalej nie będę rozpisywał bo mi się nie chce.

Blokuję temat aby nie było spamu. Oczekuj na werdykt ubt

• Like 1
  • KAT 1
Posted

1:18 +b na pewniaka leciał
2:30 +/- bardziej na - wydaje się normalna akcja
5:40 +/- tutaj już prędzej wyglądało to trochę dziwnie potem co prawda go słyszał ale i tak dziwnie celownikiem leciał
7:05 +b nie mógł o nim wiedzieć bezczelny prefire
9:13 +b idealny peek z apartow na glowe prefire
9:20 +b 
9:35 +/- mógłbyć przypadek ale jak tak się obejrzy kilka razy to można dostrzec że jest troche pewny że przeciwnik tam stoi
11:17 -b
14:47 +/- dziwna akcja faktycznie zatrzymał się w ostatnim momencie do tego tak celownikiem dziwnie jechał a nie słyszał go
16:13 -b
18:57 +b faktycznie wygląda to tak jak by wiedział bo w jeden rudzinie nie biegnie gdy są przeciwnicy gdy nie ma to ciśnie na nożu na prawdę dziwnie to wygląda
22:30 +/- robi to wszystko tak bardzo pewnie
25:20 +/- dziwna akcja wiedział że przeciwnik juest plecami i akurat wychylił garcz stara się mocno kryć ale widać te nienaturalne ruchy
26:58 +b celownik na przeciwnikiem do tego prefire

Do tego ewidętnie jest BH

• Like 1
Posted

Odwołanie odrzucone.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.