Deserved .dERYL Posted June 21, 2023 Sponsor V.I.P Deserved Posted June 21, 2023 Witajcie w kolejnej edycji pod lupą, dzisiaj na celowniku znajduję się nasz @ Administrator a jest nim nikt inny jak: @ Kacper Spójrzmy, co nasi forumowicze myślą na jej temat! 1. Co możesz powiedzieć o @ Kacper ? Użytkownik numer 1. Spoko chłop, pamiętam go jeszcze z 2020r. Użytkownik numer 2. Oderwany od rzeczywistości, sumienny, pracowity, w ciągu roku zajechał 2 samochody a na dodatek jeżdżąc stosuje ciepły łokieć, początkujący tehc, kradnie moje memy. Użytkownik numer 3. Niewiele, nie znam Użytkownik numer 4. Hmm Kacoer jest osobą z poczuciem humoru, ale mało kto wie. Dobrze gra w cs i bardzo lubi się zemną po przekomarzać. Użytkownik numer 5. Niestety nie znam tego Administratora i nie było mi dane jeszcze poznać 🙈 Użytkownik numer 6. No co moge powiedziec o Kacprze, jest git ziomem mimo ze go za bardzo nie znam Użytkownik numer 7. Nie wiem, nie znam za dobrze. Użytkownik numer 8. Osobiście nie poznałem, lecz po opiniach moich znajomych mogę stwierdzić że jest w porządku. Użytkownik numer 9. Według mnie kacper to ułożony ziomek, opanowany i kompetentny w tym co robi. Użytkownik numer 10. Dobry kumpel z którym miło się rozmawia , pracowity unikający szkoły jak ognia chłopak. Użytkownik numer 11. Kiedyś dużo z nim gadałem, obecnie mało osiągalny XD Użytkownik numer 12. Uwielbia wyzywać się z @ MLK. Użytkownik numer 13. Z Kacprem znam się trochę czasu. Człowiek czasem jest nie ogarnięty ale jak go opierdolisz to się ogarnia. Za długo siedzi przed kompem, taki typowy nolifer xD Użytkownik numer 14. Spoko ziomek, znamy się ponad 3 lata. Użytkownik numer 15. Kacper to synonim leniwca, ewentualnie koali - zawsze z lekko opóźnionym zapłonem, niezorientowany w sytuacji ale mimo wszystko zawsze można z nim porozmawiać i obrażać czy to na serwerze czy poza nim. Użytkownik numer 16. Nie znam zbyt dobrze, ale wydaje się być spoko ziomkiem. Użytkownik numer 17. Pogromca @ rzanetka Użytkownik numer 18. Nie znam osobiście. 2. Czy według Ciebie @ Kacper dobrze wykonuje swoje obowiązki? Użytkownik numer 1. Wydaje mi się że robi co może Użytkownik numer 2.Według mnie wypełnia bardzo dobrze swoje obowiązki. Wszystko ma pod kontrolą, pilnuje serwerów oraz opłat i nie można mu tutaj nic zarzucić. Użytkownik numer 3. Jako tako coś robi Użytkownik numer 4. Wydaje mi się, że skoro jest na tej posadzie i nie dostał jeszcze degradację to tak. Zbytnio mnie to nie interesuje. Użytkownik numer 5. Obowiązki zapewne wykonuje dobrze, skoro nadal jest na tym stanowisku Użytkownik numer 6. Wydaję mi się że tak chociaż nie obserwowałem jego pracy przez ostatni czas Użytkownik numer 7. Tak, raczej dobrze. Użytkownik numer 8. Zbędna funkcja, żeby mieć coś do roboty. Użytkownik numer 9. Myślę że tak Użytkownik numer 10. W mojej opinii jest niedoceniany a naprawdę robi wiele rzeczy. Użytkownik numer 11. Kacper zawsze sprawował swoje obowiązki Użytkownik numer 12. Tak Użytkownik numer 13. Oczywiście, że tak. Nie mam żadnych zastrzeżeń co do niego :) Użytkownik numer 14.Jak na moje stara się chłopaczyna :D Użytkownik numer 15. Zdecydowanie tak - zawsze czy to kwestia naprawy jakichś problemów z serwerem czy ewentualne zmiany w pluginach to pełni swoje obowiązki wręcz wzorowo... No chyba że doda śnieżki na serwer w grudniu, które rozwalają grę, zmienia co tydzień kolory funkcji na forum i obraża innych. Użytkownik numer 16. Na ten moment tak. Użytkownik numer 17. Nie ma zarzutów co do jego pracy. Użytkownik numer 18. Chyba tak, nie widziałem, żeby popełnił jakiś błąd. 3. Jaka jest najgorsza i najlepsza cecha @ Kacper ? Użytkownik numer 1. Zdecydowanie najgorsza to że cichy, najlepsza to chyba dojrzałość. Użytkownik numer 2. Jego najgorsza cecha jest taka że ciągle do mnie pisze z pytaniami i muszę mu pomagać. Natomiast najlepszą cechą jest pracowitość. Wszystko zawsze ogarnięte. Użytkownik numer 3. Spamuje jak chory, a wyzywaniem kogoś myśli, że stanie się śmieszny, a jest bezbekiem, najlepsza? nie ma xD Użytkownik numer 4. Najlepsza - poczucie humoru , Najgorsza- może arogancja xd Użytkownik numer 5. Nie jestem w stanie pisać o cechach Kacpra, bo nie miałam z nim do czynienia Użytkownik numer 6. Szczerze chyba ich nie ma haha Użytkownik numer 7. Jedyna zła bo za dużo przeklina ;-; Użytkownik numer 8. Najlepsza- miły i przyjazny, Najgorsza- wykonuje fukncję która jest niepotrzebna Użytkownik numer 9. Ciężko mi powiedzieć bo nie miałem okazji go bliżej poznać. Użytkownik numer 10. Najlepsza to, bywa zabawny, najgorsza hmm to że często o czymś zapomina. Użytkownik numer 11. Słownictwo to na pewno najgorsza, najlepsza chyba sumienność Użytkownik numer 12. Najlepsza - imię, najgorsza - za dużo wyzywania bez sensu? Idk Użytkownik numer 13. Jest pomocnym człowiekiem. A jaką ma najgorszą cechę? Hmm, jest upierdliwy. Użytkownik numer 14. Agresja i zaangażowanie xD Użytkownik numer 15. Najlepsza - odpowiedzialność ,Najgorsza - lenistwo Użytkownik numer 16. Nie poznałem Kacpra na ten moment lepiej, wiec tutaj niestety się nie wypowiem. Użytkownik numer 17. Wyśmiewanie jabry... / dobra cecha; rozgadany, brak kija w du**e. Użytkownik numer 18. Najlepsza nie wiem, a najgorsza, że Pawełka obraża :( 4. Czy jest coś, co chciałabyś/chciałbyś mu przekazać anonimowo? Użytkownik numer 1. Pokaż się trochę bardziej na tym forum XD Użytkownik numer 2. Chciałbym mu przekazać aby przestał jeść tyle kebabów. Użytkownik numer 3. Grow up Użytkownik numer 4. Kiedy zagramy w csgo? Użytkownik numer 5. Coś przekazać? Pozdrowienia! Użytkownik numer 6. Tak, jesteś zajecipisty nie zmieniaj się Użytkownik numer 7. Ch#j, o sorki nie tutaj. Użytkownik numer 8. Przyjdź czasem na teamspeaka, napić się jak człowiek. Użytkownik numer 9. Raczej nie. Użytkownik numer 10. Nie, jeśli była by taka opcja, na pewno by już to wiedział. Użytkownik numer 11. Zacznij wchodzić na ts3 Użytkownik numer 12. Ładne oczy masz, komu je dasz? Użytkownik numer 13. Tak, żeby w końcu się zapisał na siłownie xD Użytkownik numer 14. Raczej nie, wszystko co ma wiedzieć to wie haha Użytkownik numer 15. Wyślij zdjęcia stupek to Ci prześlę blika na 20zł <3 Użytkownik numer 16. Pozdrawiam z rodzinką! Użytkownik numer 17. JESZCZE RAZ WYŚMIEJESZ JABRE TO SIĘ POGNIEWAMY. Użytkownik numer 18. Raczej nie. 5. Czego chciałbyś/ chciałabyś dowiedzieć się o @ Kacper ? Użytkownik numer 1. Czemu odszedł wcześniej z katujemy? Użytkownik numer 2. Chciałbym się dowiedzieć dlaczego mając 5k godzin w CS nadal nie potrafi grać. Użytkownik numer 3. Niczego Użytkownik numer 4. Czy jest osobą która długo się gniewa? Użytkownik numer 5. W moim przypadku jakiś wywiadzik bądź Q&A byłoby spoko pomysłem, żeby go lepiej poznać Użytkownik numer 6. Ile ma lat staruszek ? Użytkownik numer 7. Nie mam pojęcia. Użytkownik numer 8. Poznać człowieka, i stwierdzić czy ludzie nie kłamali. Użytkownik numer 9. Poznać go bardziej i dowiedzieć się więcej o jego osobie. Użytkownik numer 10. Jakim cudem można mieć 300 nieobecności? Użytkownik numer 11. Masz na oku jakąś kobitkę? Użytkownik numer 12. Jakim mydełkiem myje siusiaka Użytkownik numer 13. Raczej nic co bym chciał się dowiedzieć. Użytkownik numer 14. W sumie tego kiedy zaczęła się jego kariera z cs'em Użytkownik numer 15. Jakie masz aktualnie plany na życie? Tzn. - związane z nauką/edukacją by rozwijać się dalej w tym kierunku czy jednak coś całkowicie innego. Użytkownik numer 16. Wszystkiego Użytkownik numer 17. Ile masz cm przyrodzenia? Czemu Kacper a nie Kapi? Kiedy @ raynie zrezygnuje? Użytkownik numer 18.Ile zapłacił za Admina Uważaj na siebie, kto wie kiedy to ty trafisz pod lupę! 3 1 4
Donor jabba:d Posted June 21, 2023 Donor Posted June 21, 2023 @ Kacper XDDDDD cieżko domyślić kto jest kim xD @ dERYL super praca 2 1 1
V.I.P rzanetka Posted June 21, 2023 Woman V.I.P Posted June 21, 2023 4 godziny temu, dERYL napisał(a): Użytkownik numer 17. Pogromca @ rzanetka wtf? No raczej nie @ Kacper Ty kłamiesz ! 1 3 1
Jonhy Posted June 21, 2023 Posted June 21, 2023 @ Kacper no coz to ile masz lat XD? @ dERYL zaje##sta robota 1 1
Administrator Kacper Posted June 21, 2023 Administrator Posted June 21, 2023 1 godzinę temu, rzanetka napisał(a): wtf? No raczej nie No i po co kłamiesz? 29 minut temu, Jonhy Katujemy.eu napisał(a): @ Kacper no coz to ile masz lat XD? 19 4 godziny temu, dERYL napisał(a): Użytkownik numer 11. Masz na oku jakąś kobitkę? Zawsze jakaś jest 4 godziny temu, dERYL napisał(a): Jego najgorsza cecha jest taka że ciągle do mnie pisze z pytaniami i muszę mu pomagać 4 godziny temu, dERYL napisał(a): No chyba że doda śnieżki na serwer w grudniu, które rozwalają grę, zmienia co tydzień kolory funkcji na forum i obraża innych. XD śnieżki w tym roku też będą, a kolorków nie mogę już zmieniać co tydzień:< 4 godziny temu, dERYL napisał(a): Najlepsza - imię Dziękuje 4 godziny temu, dERYL napisał(a): Użytkownik numer 1. Czemu odszedł wcześniej z katujemy? Hm, jakby to określić, żeby nie wracać do tych czasów. Nieporozumienie między nami, a Dudnesem 4 godziny temu, dERYL napisał(a): Użytkownik numer 4. Czy jest osobą która długo się gniewa? Zależy na kogo i na co, ale w większości tak 4 godziny temu, dERYL napisał(a): Użytkownik numer 14. W sumie tego kiedy zaczęła się jego kariera z cs'em 5 lat temu, żałuję do dziś 4 godziny temu, dERYL napisał(a): Użytkownik numer 15. Jakie masz aktualnie plany na życie? Tzn. - związane z nauką/edukacją by rozwijać się dalej w tym kierunku czy jednak coś całkowicie innego. Skończyć technikum, bez rozwijania się w kierunku informatyki. Zupełnie coś innego Dzięki wszystkim, pozdrawiam 1 1 1
Recommended Posts