Jump to content
COD 301 LVL - RESET 20.06 GODZ. 19:00 ×

Recommended Posts

Posted
Imię: Fabian
Mutacja głosu (tak/nie): tak
Jakie jest Twoje doświadczenie?:Byłem administratorem na innej serwerowni przez okres 3 miesięcy
Link do profilu STEAM: https://steamcommunity.com/profiles/76561198298719100/e
Link do Twojego GameTracker: GameTracker.com : Player Page for niccer
Dlaczego chcesz zostać administratorem?: Często widzę prowokacyjne zachowania innych graczy, trolling, ogólnie pojętą toksyczność a niestety nie zawsze jest admin.
Dodatkowy admin wspomoże serwer w każdym aspekcie jego działania.
Znajomość komend administratora: Dobra
Status PRIME: Aktywny
Znajomość regulaminu serwera, na który aplikujesz oraz regulaminu administratora (tak/nie): tak
  • Like 1
Posted

może i nie gram na 5vs5 #5 ale widuje cię czasami na 5vs5 #4 trochę przeklinasz ale nie dostałeś na #4 mute ani gaga ale po twoim source bansie można wywnioskować że poprostu nie nadajesz się na admina pod względem kultury tak jak miało to miejsce z ivvth, admin ma dawać przykład dla graczy a jaki przykład będziesz im dawał z 7 gagami za praktycznie to samo "top2p*dał" "łowca p*dałów" "p*dał z awp"

https://ban.katujemy.pl/index.php?p=commslist&searchText=niccer&Submit=Search

//

+wiek

+doswiadczenie

-kultura

-gt (dziurawe)

na nie

• Deserved
Posted

Ogółem, niccer był już wcześniej adminem na tym serwerze pod innym forum jak sam napisał i podczas pełnienia tej funkcji, był wstanie zachować kulture jak i odpowiednio banować/mutować/gagować tych, co jej nie przestrzegali. Wydaje mi się, że każdy przed pełnieniem funkcji admina miał bogaty source ban (sam miałem kilkadzieścia mutów/gagów słyszałem nawet, że miałem ich ponad sto) jednakże, podczas bycia adminem, już zachowywałem spokój i rozwage w słowach, to samo z tym kandydatem - wcześniej bogata historia mutów itd, jednak na stanowisku admina, mutów zero. Teraz myśle, że będzie podobnie i zacznie zachowywać się jak należy. Z resztą znam go, i wielokrotnie z nim rozmawiałem i wiem, że rzuca tymi tekstami nawet bez najmniejszego powodu i z pełną ironią, da się to wyczuć. Co do przeklinania wydaje mi się, że nikomu to nie szkodzi.
Pragne dodać, że z tego co wiem, nie dostał degrada za łamanie regulaminu, tylko za nie wyrobienie godzin.
jeśli chodzi o gametrack, jak już wspomniałem na tym serwerze gra dosyć często, no nie da sie grać codziennie, a przynajmniej nie każdy może, dlatego lepiej by było adminów więcej, także:
Jestem na tak. 

• Deserved
Posted

Większość blokad jest z czerwca.
Popraw kulturę i zachowanie - wtedy nie widzę przeszkód w ewentualnym przyjęciu podczas ponownego złożenia podania.

• Deserved
Posted

Twoje podanie zostało odrzucone.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

• 1 month later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.