niccer Posted June 18, 2023 Posted June 18, 2023 Imię: Fabian Wiek: 21 Mutacja głosu (tak/nie): tak Jakie jest Twoje doświadczenie?:Byłem administratorem na innej serwerowni przez okres 3 miesięcy Link do profilu STEAM: https://steamcommunity.com/profiles/76561198298719100/e Link do Twojego GameTracker: GameTracker.com : Player Page for niccer Dlaczego chcesz zostać administratorem?: Często widzę prowokacyjne zachowania innych graczy, trolling, ogólnie pojętą toksyczność a niestety nie zawsze jest admin. Dodatkowy admin wspomoże serwer w każdym aspekcie jego działania. Znajomość komend administratora: Dobra Status PRIME: Aktywny Znajomość regulaminu serwera, na który aplikujesz oraz regulaminu administratora (tak/nie): tak 1
PsyHo_ Posted June 18, 2023 Posted June 18, 2023 może i nie gram na 5vs5 #5 ale widuje cię czasami na 5vs5 #4 trochę przeklinasz ale nie dostałeś na #4 mute ani gaga ale po twoim source bansie można wywnioskować że poprostu nie nadajesz się na admina pod względem kultury tak jak miało to miejsce z ivvth, admin ma dawać przykład dla graczy a jaki przykład będziesz im dawał z 7 gagami za praktycznie to samo "top2p*dał" "łowca p*dałów" "p*dał z awp" https://ban.katujemy.pl/index.php?p=commslist&searchText=niccer&Submit=Search // +wiek +doswiadczenie -kultura -gt (dziurawe) na nie
Deserved FoRinT Posted June 18, 2023 Donor Deserved Posted June 18, 2023 Ogółem, niccer był już wcześniej adminem na tym serwerze pod innym forum jak sam napisał i podczas pełnienia tej funkcji, był wstanie zachować kulture jak i odpowiednio banować/mutować/gagować tych, co jej nie przestrzegali. Wydaje mi się, że każdy przed pełnieniem funkcji admina miał bogaty source ban (sam miałem kilkadzieścia mutów/gagów słyszałem nawet, że miałem ich ponad sto) jednakże, podczas bycia adminem, już zachowywałem spokój i rozwage w słowach, to samo z tym kandydatem - wcześniej bogata historia mutów itd, jednak na stanowisku admina, mutów zero. Teraz myśle, że będzie podobnie i zacznie zachowywać się jak należy. Z resztą znam go, i wielokrotnie z nim rozmawiałem i wiem, że rzuca tymi tekstami nawet bez najmniejszego powodu i z pełną ironią, da się to wyczuć. Co do przeklinania wydaje mi się, że nikomu to nie szkodzi. Pragne dodać, że z tego co wiem, nie dostał degrada za łamanie regulaminu, tylko za nie wyrobienie godzin. jeśli chodzi o gametrack, jak już wspomniałem na tym serwerze gra dosyć często, no nie da sie grać codziennie, a przynajmniej nie każdy może, dlatego lepiej by było adminów więcej, także: Jestem na tak.
Deserved MLK. Posted June 22, 2023 Sponsor Katowicz V.I.P Deserved Posted June 22, 2023 Większość blokad jest z czerwca. Popraw kulturę i zachowanie - wtedy nie widzę przeszkód w ewentualnym przyjęciu podczas ponownego złożenia podania.
Deserved MLK. Posted June 22, 2023 Sponsor Katowicz V.I.P Deserved Posted June 22, 2023 Twoje podanie zostało odrzucone. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu
Deserved MLK. Posted August 20, 2023 Sponsor Katowicz V.I.P Deserved Posted August 20, 2023 Temat w archiwum. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu
Recommended Posts