Jump to content
COD 301 LVL - RESET 20.06 GODZ. 19:00 ×

Recommended Posts

Posted

Twój nick: Snoba baby wavy tiger

Nick admina banującego: Bigaj

Data/Mapa: 15.06.2023      ok. 20:30

SteamID:  76561199091384987

Serwer (mod):  5vs5 Only Mirage    145.239.239.225:27180                               

Opis sytuacji: Nic nadzwyczajnego, chciałem porobić trochę trick shotów, normalnie się bawiłem bez żadnego wspomagania, po czym bez żadnego sprawdzania, upominania czy innego tego typu dostałem bana.

http://849102.node54.pukawka.pl/dem-de_mirage-1686852852-1686854864.zip                                              

Posted

Dobra to tak, to prawda dostałeś bana bez żadnego sprawdzenia, było to spowodowane tym że na prawdę waliłeś takie dziwne fliki że cięzko inaczej pomyśleć o tobie, staty też bardzo szybko kręciłeś do tego dostałeś reporta dlatego postanowiłem cię zbanować, ale po dokładnym obejrzeniu demka stwierdzam że ban jest nie słuszny,  znalazłem kilka dziwnie podejrzanych akcji ale póki co jest to za mało. Póki co będę się tobie przyglądał. 

UB

• Haha 2
  • Wow 1
  • I love it 1
Posted

Odwołanie przyjęte.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.