Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick:HULK OLO

Nick admina karającego: Leon Zawodowiec

Data/Mapa:09.06.2023 ok 12:30

SteamID:76561199146328164

Serwer (mod):Only Mirage

Opis sytuacji:Gość w biegu sprzedał mi  głowe i mnie zabił ja napisalem na chacie coś w stylu ze fajnie sie tak biega i strzela a ona na to ze "boli co?" a ja na to że "bolec ma mnie to że jesteś hu***y? no i dostalem muta na 720 min za brak kultury dla mnie stwierdzenie faktu i odrazu mute na 720 min troche XD ale wiadomo mógł to odebrać za wyzwisko niby ale dla mnie to i tak nie jest podstawa do tego żeby odrazu dać muta na 720min....

Opublikowano

@  ally  @ hudinii  jeśli nie minie czas, to podejmijcie decyzję. Z opisu sytuacji wygląda że kara jest słuszna ale to wam zostawiam decyzję, czy chcecie ją skrócić czy zostawić. 

• Lubię to! 1
Opublikowano

Nie jest to pierwszy raz, gdy wypowiadasz się niestosownie na serwerze, dlatego tez zdecydowałem się na Gaga na 720 minut. Masz też zablokowana komunikacje przez Valve co też może świadczyć o twoich wypowiedziach. 

• Lubię to! 2
Opublikowano

Okej, z moich wyliczen wychodzi na to że to był drugi raz, co do muta przez valve na faceit możesz nawet dostac go  po prostu za  2 lub 3 reporty wiec troche słaby  argument 

Opublikowano

Odwołanie odrzucone.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.