Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: wte i wewte

Nick admina banującego: Jakiś Piotruś

Data/Mapa: 08.06, godzina 14;55 mirage

SteamID: STEAM_0:1:550214207

Serwer (mod):   Only Mirage      #7                    

Opis sytuacji: Nie wiem czym piotruś się kierował, ale chyba tylko tym że na tym koncie mam 150 godzin. Szkoda ze admini dostają ludzie którzy grać nie potrafią, bo po dwóch lepszych rundach banują od razu bez zastanowienia, a ze 9/10 osób ma wyjeba*e i nie pisze odwołań to jakoś to przechodzi. 

https://sb.bladymirage.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:550214207&advType=steamid&Submit

Opublikowano

Przyznaję się, że ban jest niesłuszny, ponieważ gracz został zbanowany na podstawie zgłoszeń innych graczy. Ban został nałożony po tym, jak dostrzegłem podejrzaną akcję, ale po dokładniejszym przeanalizowaniu, zauważyłem, że była to czysta akcja. Uznaję, że każdy jest człowiekiem i podlega możliwości popełnienia błędów. Pragnę szczególnie przeprosić gracza za tę nieprawidłową decyzję.

• Lubię to! 2
Opublikowano

Odwołanie przyjęte.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.