Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: kitajek;

Nick admina banującego: Faziii

Data/Mapa: 07 Jun 2023 - 21:48:31

SteamID: STEAM_0:1:50667814

Serwer (mod): [Only DD2 #2]                         

Opis sytuacji: gram sobie jak zawsze, nagle mnie wywaliło na specta, wyszedłem chciałem wejśc od nowa a tu nagle wyskakuje że zostałem zbanowany.  Powód bana ucieczka przed wg... 

MLK.  

Przenoszę do odpowiedniego działu.

• Haha 1
Opublikowano

Witam już wyjaśniam  sytuacja wyglądała następująco, dałem kolege na spec aby wykonał wargoda, wyjaśniłem że ma wejść w konsole gdzie znajduje się instrukcja i że trzeba pobrać na komputer i zrobić scan, lecz kolega wyszedł więc otrzymał bana zgodnie z regulaminem.

@ PROMINO  Nie zbanowałem cie za czity tylko za ucieczkę od wargoda, poza moją wypowiedzią jak to masz zrobić na czacie wyświetla się opis że masz wejść w konsole i tam masz co i jak.

10_20230607223527_1.png

• Lubię to! 2
Opublikowano

wyjaśniełeś ?? gdzie jak ? bo ja jakos tego nie widziałem.. jakbyś wyjśnił to chyba bym nie wyszedł i chciał wejść od nowa człowieku. Można powiedzieć że admin na wyjebce gratuluje ;) wyjaśnił buhahahaha 

Opublikowano

pierw trzeba obserwować troche gracza a potem banować a grałem nie całe 5 minut.

Kacper  

Pierw trzeba przeczytać regulamin forum i nie pisać posta pod postem.

Opublikowano

Regulamin to regulamin, musimy się go trzymać.

Wyjście podczas sprawdzania WG = PERM

• Lubię to! 3
Opublikowano

Odwołanie odrzucone.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

• Lubię to! 4
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.