Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Imię:Kacper

Mutacja głosu (tak/nie):tak

Jakie jest Twoje doświadczenie?:Byłem już administratorem na kilku serwerach łącznie z tym i wydaje mi się że dobrze spełniałam swoją rolę. 

Link do profilu STEAM:https://steamcommunity.com/profiles/76561198375182145/

Link do Twojego GameTracker:https://www.gametracker.com/player/☆RoJo☆/51.83.215.38:27015/

Dlaczego chcesz zostać administratorem?:Tak jak już wspomniałem byłem już administratorem na tego typu serwerach i jestem w tym doświadczony. Przyda się każda pomoc patrząc na to że zdarza się że na serwerze są gracze z wspomagaczami a administratorów w tym czasie nie ma/nie są aktywni. 

Znajomość komend administratora:10/10

Status PRIME:tak(zanim jeszcze takie coś istniało) 

Znajomość regulaminu serwera, na który aplikujesz oraz regulaminu administratora (tak/nie):tak

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

A więc tak osoba bardzo dobrze mi znana nigdy nie było nawet sytuacji ze musiałem dac mu muta lub ostrzeżenie wiec Kultura+++, następnie GT+. Doświadczenie+++. Jestem jak najbardziej na tak według mnie nawet okres próbny nie jest wymagany w tym przypadku. Pozdrawiam :D

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Jestem na tak.   Doświadczenie +++ , kulturka ++, GT +.  Według mnie dobry i doświadczony kandydat. 

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Znana osoba na serwerze, nie ma problemow z kultura, GT+ i chlop ma doswiadczenie. Jestem na TAK.

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Podanie przyjęte.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Twoje podanie zostało odrzucone.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Opublikowano

Temat w archiwum.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.