Jump to content

Recommended Posts

Posted

Twój nick:Kejn

Nick admina banującego: @  Snorlaxx

Data/Mapa:  04-06-23 17:52:20

SteamID: STEAM_1:1:83349009

Serwer (mod): Only Mirage#6                      

Opis sytuacji: Więc tak, wbijam sobie na serwer i jakiś gość się spłakał bo zginał, i napisał coś w stylu "ku**a przez całą rundę patrzy dojazd mida", napisałem mu żeby nie płakał. Po czym pewnie jego koleżka @  Snorlaxx pisze mi "btw to sie nie odzywaj", nie wiem jakim prawem on mi zabrania się odzywać ale okej. Odpisałem mu "btw to possij" i kolega nie wytrzymał psychicznie i dostałem bana na tydzień XD

Ciekawa sprawa, że on może mi pisać ze mam się nie odzywać jak nic takiego niesamowitego nie napisałem, ale jak już mu się coś napisze to z bomby banuje na tydzień. Wydaje mi się, że jest tutaj coś nie tak, już nie wspominając nawet o mozliwości gagowania, ale tego chyba owy adminek nie wie. 

@  Snorlaxx Powiedz mi jaki proces myślowy u ciebie zaszedł. Jesteś adminem i gość płacze, o to że ktoś trzyma mida, a ty masz problem do mnie bo go nazwałem płaczkiem? Jeszcze piszesz do mnie w sposób, który w ogóle ciężko mi określić "btw to sie nie odzywaj", myślisz ze pisząc tak do ludzi ktoś odpowie Ci "przepraszam randomowy Snorlaxie już się nie odzwywam"? Jak dla mnie ten ban był tylko i wyłącznie próbą zboostowania sobie ego i chęć poklasku od kumpli z serwera.

Powiedz mi też jak doszedłeś do tego, aby 7 dniowego bana zmienić na 3 dniowego gagaXD? Co napisałem takiego niesamowitego, aby zasłużyć na 3 dni gaga? Znasz chłopie taryfikator swojego serwera? Wydaje mi się że nie. Przede wszystkim, to powinieneś swojego kumpla też uspokoić a nie przywalać się do mnie. @  Misterax Muszę pisać jeszcze skargę na tego delikwenta czy to odwołanie wystarczy?

@ MrVarnaz Nie wiem gdzie widzisz mój brak kultury, jest to po prostu frustracja głupią sytuacją, więc tego warna to sobie chyba z fusów wywróżyłeś. Nigdzie też nie napisałem, że jestem bez winy więc trochę tego nie rozumiem. Ciekawe też, że zupełnie się nie odniosłeś do tego, że twój admin nic nie zrobił względem osoby która pisała gorsze rzeczy niż ja do drugiego gracza. Śmieszna sprawa, że zostawiasz tego bana zamiast zmienić to na gaga, ale to twój serwer więc rób co chcesz. Szczerze mówiąc możesz w tym momencie dać mi nawet i perma bo nigdy więcej nie wrócę na taki serwer. Pozdrawiam

Guest

Ale przekleństwa nawet jak cytujesz to cenzuruj! #PISEMNE

• Like 2
  • Haha 1
Posted

Przyznaję się, poniosło mnie z tym banem na długość 7 dni za dosłownie jedno słowo. Powinienem tak jak piszesz nadać gaga. Przyjmuję na klatę, że źle postąpiłem dlatego wnoszę o skrócenie blokady do gaga na okres 3 dni.

• Haha 2
Posted

Jako, że @  Misterax  jest aktualnie na urlopie (nie wiem po co Leek oznaczasz kolegę) to wypowiem się na ten temat i dam jednogłośną Decyzje. 

Fakt faktem @  Snorlaxx popełnił błąd przy dawaniu bana na 7 dni. Jest on zdecydowanie za długi jak ja jedno słowo napisane przez ciebie mógł tutaj zwrócić uwagę abyś tak się nie wyrażał do admina gdyż grozi to banem dla gracza

Cytat

3.6 Zabrania się jakiegokolwiek wyzywania, poniżania oraz prowokowania administracji serwera. Upomnienie → ban do 7 dni

aczkolwiek ty również nie jesteś bez winy. Mogłeś pohamować emocje gdyż gracz który wchodzi na serwer akceptuje jego zasady oraz Regulamin Serwera. Nie znajomość regulaminu nie wchodzi w grę, podając powód. np. nie wiedziałem że jest taki punkt w regulaminie. Nie jest to żadne wytłumaczenie (oczywiście w przykładzie). Wracając do całościowego odwołania, @  Snorlaxx  dał kare według taryfikatora aczkolwiek należało to złagodzić upomnieniem lub nadaniem bana w postaci do jednego dnia. 

1 godzinę temu, :Kejn: napisał(a):

@  Snorlaxx Powiedz mi jaki proces myślowy u ciebie zaszedł. Jesteś adminem i gość płacze, o to że ktoś trzyma mida, a ty masz problem do mnie bo go nazwałem płaczkiem? Jeszcze piszesz do mnie w sposób, który w ogóle ciężko mi określić "btw to sie nie odzywaj", myślisz ze pisząc tak do ludzi ktoś odpowie Ci "przepraszam randomowy Snorlaxie już się nie odzwywam"? Jak dla mnie ten ban był tylko i wyłącznie próbą zboostowania sobie ego i chęć poklasku od kumpli z serwera.

Po za tym powinieneś zachować odrobine kultury w Twoim odwołaniu jeżeli chcesz, aby zostało rozpatrzone na twoją korzyść. 

1 godzinę temu, :Kejn: napisał(a):

Powiedz mi też jak doszedłeś do tego, aby 7 dniowego bana zmienić na 3 dniowego gagaXD? Co napisałem takiego niesamowitego, aby zasłużyć na 3 dni gaga? Znasz chłopie taryfikator swojego serwera? Wydaje mi się że nie. Przede wszystkim, to powinieneś swojego kumpla też uspokoić a nie przywalać się do mnie

Można to było zamienić na gaga aczkolwiek na okres czasu nie dłużej niż 2 dni. Myślę że pisząc to odwołanie nie zapoznałeś się z regulaminem serwera więc nie bądź hop do przodu bo nie będzie to na twoją korzyść. 

Finalnie ban zostaje usunięty a zastąpiony gagiem na okres 1 dnia, a @  Snorlaxx zostanie pouczony aby bardziej był rozważny w stawianiu banów za "głupie odzywki".  Dodatkowo jeżeli podobna sytuacja znów zaistnieje to wtedy będziemy jednomyśli co do decyzji gdyż twoje odzywki nie są na miejscu względem komunikacji admin = gracz. 
Również proszę administracje o nadanie warna dla kolegi aby miał świadomość że należy mieć choć odrobine kultury. 

Edit:

@  :Kejn:  zostało zmienione na gaga na czas 1 dnia.

Pozdrawiam
@ MrVarnaz

• Like 1
  • Haha 2
Posted
1 hour ago, :Kejn: said:

@ MrVarnaz Nie wiem gdzie widzisz mój brak kultury, jest to po prostu frustracja głupią sytuacją, więc tego warna to sobie chyba z fusów wywróżyłeś. Ciekawe też, że zupełnie się nie odniosłeś do tego, że twój admin nic nie zrobił względem osoby która pisała gorsze rzeczy niż ja do drugiego gracza. Śmieszna sprawa, że zostawiasz tego bana zamiast zmienić to na gaga, ale to twój serwer więc rób co chcesz. Szczerze mówiąc możesz w tym momencie dać mi nawet i perma bo nigdy więcej nie wrócę na taki serwer. Pozdrawiam

Ban zmieniony na jeden dzień gaga

Z fartem

BL proszę to zamknąć, nie ma co dłużej się nad tym pastwić.

• Like 1
  • Wow 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.