Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
Gość

Skarga - Hudinii

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżonego: hudinii

Opis sytuacji: Coś mi tu po prostu nie gra. Z całą sympatią do oskarżonego, ale niska aktywność + nietrafne werdykty.

Powód: j/w

Dowody:

I wyjaśnienie zgłoszenia powyżej: 

Do tego dochodzi fakt niskiej aktywności - poza tymi nietrafnymi decyzjami jest tylko jedno zgłoszenie (Nie mam jak sprawdzić trafności, bo demo wygasło. Archiwum to posty starsze niż 14 dni, więc w 2 tygodnie tyle byłoby roboty). Reszta aktywności to raczej tylko posty decyzja 48/wyjaśnij powód/brak rozpiski czyli robota, która zajmuje 30 sekund.

Ogólnie miałbym to głęboko, ale teraz gdy jestem opiekunem areny zależy mi na tym, aby w tym dziale było możliwie minimum pomyłek.
Drugą kwestią jaką muszę poruszyć, to stanięcie w obronie za moim kolegą @ Night0oo , który (podobno) został zdegradowany właśnie z w/w powodów.

• Legenda
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
Opublikowano

Myślę, że każdemu należy się druga szansa, tym bardziej że jedna z tych rozpisek jakoś mega nie odbiega od rozpiski Opiekuna UBT.

Jedna nietrafna, a druga to ban nadany z poziomu serwera. Hudini jest już dosyć długi kawał czasu na UBT, gdzie wcześniej większość jego pracy była praktycznie perfekcyjna, każdemu ma prawo podwinąć się noga. 

Skargę przyjmuję, ale sprawę załatwimy sobie prywatnie z @ hudinii , nie będzie tutaj żadnej degradacji, ale większy nadzór nad jego działaniem jako UBT.

• Lubię to! 10
  • KAT 1
  • Wow 1
  • Uwielbiam 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.