marcelcase.gift Posted June 3, 2023 Posted June 3, 2023 Imię:Marcel Wiek:13 Mutacja głosu (tak/nie):tak Jakie jest Twoje doświadczenie?:niestety nie mam żądnego doświadczenia w byciu administratorem ani tym podobnych Link do profilu STEAM:Społeczność Steam :: ☺☻ ♥MaRcEl♥ (steamcommunity.com) Link do Twojego GameTracker: Dlaczego chcesz zostać administratorem?: chcę zostać adminem ponieważ jest zaledwie 2 administratorów uważam że pomógłbym bo jestem aktywnym graczem serwera Znajomość komend administratora: są lekkie braki lecz się szybko naucze Status PRIME: tak Znajomość regulaminu serwera, na który aplikujesz oraz regulaminu administratora (tak/nie):tak
Dazai Posted June 3, 2023 Posted June 3, 2023 Szczerze to jestem na tak. Mimo swojego wieku jest strasznie ogarnięty i odbiega od swojego rocznika na kilometr. Jestem za tym żeby był na okresie próbnym 2 tygodnie i będę uczył chłopaka oraz mu pomagał z wszystkim. Każdy w jakimś wieku zaczynał. Sam miałem 14 lat jak zaczynałem na modzie ;) Zapomniał dać swojego gt to ja dam. https://www.gametracker.com/player/☺☻ ♥MaRcEl♥/145.239.237.153:27015/
GLB Posted June 4, 2023 Posted June 4, 2023 (edited) - wiek + GT + Znajomość komend + Prime Za okresem próbnym Edited June 4, 2023 by GLB
Deserved MLK. Posted June 6, 2023 Sponsor Katowicz V.I.P Deserved Posted June 6, 2023 Twoje podanie zostało odrzucone. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu 1
Deserved MLK. Posted October 13, 2023 Sponsor Katowicz V.I.P Deserved Posted October 13, 2023 Temat w archiwum. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu
Recommended Posts