Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: sozaR

Nick admina banującego: Aimkox

Data/Mapa: 29.05.2023 mirage#9

SteamID:

STEAM_1:0:738929256

Serwer (mod):                               

Opis sytuacji: No to generalnie slyszalem jak ziomek rotuje z apsow i sie cofa przeskanowalem go saknem ktory podpatrzylem od SPINXA, ktory bana na hltv nie ma i raczej nie cheatuje ze ustawiamy sie do prawej i mierzymy w dolny rog drewna w apsach i strzelamy siadl head i admin postanowil dac mi Bana. Pragnę nadmienić, że nigdy sie nie wspomagalem, a jest to moj 2 ban  od tego samego ziomka wiec moze warto bylo by cos zrobic z takim banowaniem bo raz kogos przeskanowac z du*y to kazdy moze dzieki i pozdrawiam z rodzinka a jakbyscie chcieli akcje mam sklipowana w medalu i moge podeslac  ze nic nie mialem pozdro 

• Lubię to! 1
  • Zasłużony
Opublikowano
2 godziny temu, savekssie napisał(a):

jest to moj 2 ban  od tego samego ziomka

Zabawne. 

W każdym bądź razie info dostałem,  zobaczyłem new acc. To nie chciało mi się dalej zerkać. 

Wracając do tematu. Czysty jesteś, prócz tego skana nic więcej nie ma na demku, jedynie bolący w oczy gameplay. 

• Lubię to! 2
  • Przykro mi 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.