Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: kapielele

Nick admina karającego: nie mam pojęcia 

Data/Mapa: -----

SteamID: 76561198987658110

Serwer (mod): only mirage #13

Opis sytuacji: Dostałem perm muta na serwerze jakiś czas temu, nie zaprzeczam, że został on nałożony bez powodu, jednak chciałbym bardzo prosić o ściągnięcie ze mnie permamentnej blokady komunikacji, obiecuje poprawe swojego zachowania na serwerze i zaprzestanie wprawadzania toksyczniej atmosfery do spolecznosci. 
Pozdrawiam

Opublikowano
Witam, blokada została nałożona, ponieważ gracz notorycznie obrażał cala administracje/graczy był bardzo toksyczny zresztą większość administracji, jak i graczy om13 może potwierdzić.
hudinii  

decyzja 48h

• Lubię to! 1
Opublikowano
2 godziny temu, Lessgoo napisał(a):
Witam, blokada została nałożona, ponieważ gracz notorycznie obrażał cala administracje/graczy był bardzo toksyczny zresztą większość administracji, jak i graczy om13 może potwierdzić.

Zdaję sobie z tego sprawę i nie mówię, że tak nie było. Jednak proszę o jeszcze jedna szanse poniewaz gra bez komunikacji nie jest tym samym, a czesto pogrywam sobie na serwerze

Opublikowano

Blokada zostaje.
image.png

• Lubię to! 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.