Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: Szrodi

Nick admina banującego: Tech N9ne

Data/Mapa: 22/05/2023 godz. 16;06 Mirage

SteamID: 76561199495946753

Serwer (mod): Mirage #4                          

Opis sytuacji: Coż mogę sie tutaj dużo rozpisywać, po prostu luźne granie na "bobasków". Generalnie jestem graczem myślącym z długim stażem gry w csa, zacząłem dokładnie w 2015r ;). Nie wiem jak admin zauważył że gram na "wallhacku", prawdopodobnie boli go to że myślę logicznie i spodziewam się gdzie lub skąd może mi ktoś wyjść bądź że gram na koncie bez prima, patrząc na serwery społecznosci jest to jeszcze łatwiejsze, ponieważ jest tam wiele grających w tę gre z wiadomo jakim movementem i tokiem myslenia, praktycznie zerowym. Proszę o rozpatrzenie sprawy przez kogoś "Doświadczonego" a nie człowieka bezmyślnie grającego w tą grę. Pozdrawiam ;)

• Lubię to! 1
Opublikowano

Witam
Grałeś bardzo nienaturalnie porównując do setek graczy których widziałem, dziwnie sprawdzałeś pozycje, często omijałeś miejsca które powinno się sprawdzić, wcelowując się od razu w przeciwnika. Dlatego dostałeś bana. Jednakże, oglądając całe demko ponownie, mógł to być fart, albo bardzo dobrze się ukrywasz. Będę miał cię na oku ;) Stwierdzam że jest to zbyt mała ilość dowodów. Wnoszę o Unbana :)
UNBAN

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.