Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: macieeek

Nick admina banującego:             ( nie mam ponieważ jakiś problem jest i niemoge zobaczyć kto mi go nadał strona mi nie wczytuje w klipie na dole widać )

Data/Mapa: de_mirage 19-05-2023 22:57:32

SteamID: [U:1:1547103042]

Serwer (mod): de_mirage  serwer #9                       

Opis sytuacji: Zakupiłem niedawno konto csgo pograłem na deatchmatch z kolegą o godzinie 20:00 wyszedłem na dwór i nie miałem styczności z komputer gdy wróciłem była to godzina 21:00. Kolega polecał mi abym wszedł z nim na wasz serwer oraz polecał mi kupić rangę tanio więc najpierw kupiłem vipa na forum i później chciałem wbić ale wyskoczył mi komunikat że jestem już na serwerze nie wiem co się wtedy działo wyskakiwało mi to ciągle gdy za każdym razem próbowałem dołączyć lecz pisało to samo. Po godzinie spróbowałem znowu wejść na serwer ale to nie było mozliwe ponieważ był ten sam komunikat dlatego chciałbym się odwołać i spytać czy dało by radę zdjąć mi bana z powodu włamu na konto nigdy nie chitowałem i nie zamierzam skoro mam konto prime było by to bez sensu oraz strata pieniędzy. Też straciłem troche pieniędzy na wydatek bo kupiłem vipa. Gdy się dowiedziałem że ktoś może być na moim koncie steam i gra na serwerach społecznościowych i utrudnia mi granie odrazu zmieniłem hasło oraz email na inny z powodu takiego aby ta osoba nie miała dostępu do ponownego włamu na konto. Więc proszę o unbana :(

• Haha 2
  • Przykro mi 1
Opublikowano

Cześć,

Poniżej tylko parę akcji, które w zupełności wystarczą. Jeżeli nie (XDDD) to polecam obejrzeć całe demo, gdzie jest więcej stinky rzeczy.

14:30 - wchodzi w con, info o kanapce ale widzi za ścianą, że CT wychyla ze spawna

16:30 - zabija shorta (to niby nic) ale później wychyla zza ściany wcelowany w ścianę, za którą jest gość okienku od drabinki, nooo i później ten celownik za modelem, który skacze w kuchni :iq200:

20:40 - zabija gościa z gali z barierki 

41:50 - wychodzi wcelowany w środek boxów w model a potem zakręt 

42:13 - no widzi tego chłopa za smoke, najpierw zoom a potem skupia się na prawej stronie za ticketem

42:42 - ładny head, niby taki ogarnięty gracz i robi staty a jest ślepy i nie widzi, że ostatni tt rzuca molo z okolic kanapki/rampy? XD i te palenie janka, że niby nie wie gdzie jest i na ct sprawdza haha

43:54 - odwraca się od flesha, którego nie wiać ani nie słychać

51:30 - tt idzie pod conem w prawo a kolega tego nie widząc, leci za nim tak, żeby tylko w momencie wychylenia celownik był na modelu

Podsumowując WH oraz prawdopodobnie aimlock. Gość porusza się po mapie i rzuca granaty jak typowy ogórek, a wychyla wcelowany i z prefire jak tier 1. 

Pozdrawiam :)

Leek  

48h

• Lubię to! 1
Opublikowano

http://861713.node26.pukawka.pl/dem-de_mirage-1684526756-1684533535.zip

14:30 no widzi i co? -b

16:30 +/-

20:40 +b

24:40 rzuca granat dość niestandardowy potem celownik na model. (Czasówka ode mnie)+b

41:50 +/-

42:13 -b

42:42 bardzo dziwne zachowanie +b

43:54 słyszał obok jakiś granat, ale dziwne +/-

47:53 czasówka ode mnie +b

50:15 trochę dziwne, mimo że było info bo zabili tam jego teammate, to idzie cona i widzi go na blisko i cofa. +/- ale raczej spalone

51:30 +/-

Ogólnie czasówek można było znaleźć więcej jak oglądałem demko w przyspieszeniu. Czasówka 42:42 rozwiała wszelkie wątpliwości gdzie gracz pali jelenia.

@  Mac1ek Nawet jeśli to nie ty grałeś, to nawet nie możemy tego zweryfikować, a dwa to tylko TY jesteś odpowiedzialny za swoje konto.

• Lubię to! 4
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.