Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżyciela: @ ❀Ⓐngieee❀
Nick oskarżonego:  @  MR_SajiMonEk Trader Skins 
IP lub SID oskarżonego:   STEAM_1:0:95902728

Data i czas zdarzenia: 1:02 19.05.2023
Przebieg sytuacji: Gracz ten notorycznie każdego obraża na serwerze przy tym jeśli wejdzie jakiś admin automatycznie udaje poszkodowanego i mówi że każdy go obraża a on się tylko broni. 20230519010223_1.thumb.jpg.42564203f304cd95b43bd4e3999b6845.jpg

• Lubię to! 5
  • Haha 1
  • Wow 2
Opublikowano

A czemu wyzej nie pokazesz co pisalas  do zefirr ?  sama zaczynasz  ze mna a potem sie z czym dziwisz notorycznie tez pisalas ze masz wiecej dowodów na mnie ze ten tydzien tak kazdego wyzywalem pokaz to bo ja nie gralem przez tydzien praktrycznie wcale . masz ewidentny problem od dawna do mnie nie wiem co ci zrobilem a ty dalej sie pultasz do mnie  na zalaczonym ss widac co zefir odpisal  wiec  kto mu to powiedzial jak tylko ty tam bylas 

ja nie rozumiem cie  prowkokujesz zaczynasz do mnie ciagle sie zadzisz juz cie admini raz usadzili bo tez bez podstawy odrazu mnie wyzywasz  ? 

• Lubię to! 4
Opublikowano

Napisałam do zefira tylko żeby z tobą nie dyskutował ponieważ sam zaczynasz a potem płaczesz i piszesz bez podstawne skargi na forum  ja nadal nie widzę tych swoich wyzwisk w twoja strone ani żadnej prowokacji  a jak masz problem to sobie pobierz demko jeśli w ogóle takie rzeczy potrafisz i się wtedy okaże ta wielka prowokacja  z mojej strony gdzie napisałam że nie warto wchodzić z tobą w dyskusje nic więcej poza tym każdego wyzywasz i to nie pierwsza taka sytuacja często tez jak wchodzileś do druzyny gdzie grałam mówileś ze o nie ze nie chcesz grać z tymi noobami ale nie ma w druzynie przeciwnej miejsca wiec to z toba jest zdecydowanie cos nie tak nie możesz tez znieść porażki przez co wyzywasz każdego kto cię zabije w tym zefira a co do napisania tego że mam ss z całego tygodnia to był sarkazm polecam się wyedukować co dane słowo oznacza a potem coś pisać bo na początku w ogóle nie miałam pisać żadnej skargi ale ile można tego czytać lub słuchać i nikt się na ciebie nie uwzioł przestań grać wiecznie poszkodowanego bo z nas dwóch to ty na mnie jak i na innych graczy wyzywasz swoje gorzkie żale 

• Lubię to! 4
Opublikowano

+ jeszcze chce sie odnieść do tego ^Gracz ten notorycznie każdego obraża na serwerze przy tym jeśli wejdzie jakiś admin automatycznie udaje poszkodowanego i mówi że każdy go obraża a on się tylko broni. ^ przedstawiasz  ss z jednej sytuacji z twojej prowokacji i piszesz ze kazdego obrazam . jezeli juz robisz skarge i masz dowody pokaz kilka sytuacji vody ss  a nie wypisujesz ze kazdego obrazam  i ze jak jakis admin jest to ja notorycznie udaje poszkodowanego  przedstaw mi taka sytuacje z tego tygodnia  . dodatkowo juz raz dostalas muta za wyzywanie mnie i boli cie to do dzis chyba  . czy ja pisze na twoj temat do kogos ze ma nie rozmawiac z toba kobieto ogarnij sie nie mam 15 lat . skragi jak widzisz byly sluszne wiec kolejne twoje farmazony  udzielasz sie szukasz atencji nie wiem moze wyjdz z domu bo za bardzo wczuwasz sie w gre   powtarzam pokaz dowody  . porazki  z zefirem ze lepszy jak ja pisalem z nim bo od dzieci goscia wyzywal wiec napisalem mu zeby nie wyzywal bo sam pewnie ma tyle samo lat a ty sie wlaczasz i wypowiadasz sie ze ktos ma ze mna nie gadac czy pisac kim ty jestes  zeby mowic kto z kim moze dyskotowac rozmawiac . wylewasz ty swoje zale do skargi  i nie potrafisz nic zargumentować  pisesz nic nie zwiazne z sytuacja    polecam ci sie zabrac za ksiazki a nie za gre bo widocznie ty nie rozumiesz pojęć  i ja nie gram poszkodowanego tylko ty bez podstawnie  ps nie gramy nawet razem w team jak grasz ^moze na chwile jak przeniesie balans^

• Lubię to! 3
Opublikowano

Ja nie jestem tobą żeby każdego wyzywać a potem płakać i robić na każdego ss jako dowód jakbym miała tak robić to te ss bym wysyłała do rana ale dobrze jeśli kiedy kolwiek będziesz się sadzić mogę je zacząć robić na bieżąco nic ci nie muszę udowadniać ja nie gram tak w nocy często jak ty bo mam swoje życie przez co nie często cię mogę tam spotkać o tych godzinach ale za każdym razem jak wejdę to mnie obrażasz z automatu nie wiem czemu piszesz o tym mucie ale on ciebie chyba bardziej boli odemnie z tego co widzę skargi były sluszne  mówisz masz racje bo napisane przez moja osobę a ty tylko na nie odpowiedziałeś tak szukam atencji że do innych graczy nie mam problemu tylko do ciebie ponieważ wyzywasz mnie jak i innych za każdym razem ale ty chyb a uważasz się za jakiegoś boga i myślisz że wszystko się wokół ciebie krąży wystarczy wejść w liste banów i mute i zobaczyć pewnie kto ma wieczne problemy 

• Lubię to! 3
Opublikowano

Ale co piszesz  czy ty sama w to wierzysz jak moge cie wyzywac jak ja na ciebie mam wywalone a to ty szukasz ze mna zwady  pokaz vody jak odrazu jak wejdziesz na serwa ze cie wyzywam( uwzasz sie za bog wie kogo i ze biedna angie jak ten sajmonek jej dokucza o jejku bogini serwera i taka poszkodowana  ) "? czy ja psialem ze ktos ma z toba nie gadac ?  prosze cie nie osmieszaj sie juz bo sprowokowalas sytuacje zeby napisac sobie skarge i sobie ss zrobilas pokaz jak cie wyzywam bo wiesz to jest slowo przeciwko slowu   a ty tutaj kleisz jakies farmazony i opowiadasz sytuacje z stuacje skarg po tym czasie  ? mialem  muta za cos ? nie proste  i to nie mi masz udowodnic tylko administracji bo zlozylas skarge wiec podeprzyj ja dowodami a nie jedna sytuacja gdzie to wynikła przez ciebie i to ciebie boli ten mut bo przy 1 okazji  wykorzystalas to zeby sobie skrage napisac  . nie dopisuj sobei ideologi kto kim sie uwaza bo to nie ma nic do sprawy  . Jak masz jakies ale do mojego zachowania wypisujesz co robie przestaw dowody  . po tym co napsialas juz nie mam watpilowsci ze celowo to zrobiłas 

• Lubię to! 3
  • Inwestor
Opublikowano

Widzę że niepotrzebne kłótnie się tu tworzą... Zamykam temat, niedługo zostanie ogłoszony werdykt.
Zamiast pisać nowe posty, używajcie opcji EDYTUJ!
Cierpliwości.

[EdiT] A więc tak:

@  MR_SajiMonEk  Krytyczny brak kultury, brak pohamowań, prowokacja, spam... Strasznie - Ban na 7 dni.
@  Angieee02321  i Zefir upomnienie... Daliście się sprowokować ale poźniej to był monolog na czacie.

Kacper   (edytowane)

Nie wprowadzaj ludzi w błąd odnośnie pisania postów. Dyskusja w temacie jest poprawna i nie ma potrzeby edytowania postów. W momencie wyczerpania tematu lub wypowiedzi obu stron w wystarczającym stopniu, zamknij temat, jak zrobiłeś to wcześniej.

Edytowane przez Kacper
  • Lubię to! 4
  • Haha 1
  • Uwielbiam 2
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

Temat w archiwum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.