Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
Opublikowano

Wzór:

Twój nick: yeezy
Nick oskarżonego: Neq, Emilaa
Steam oskarżonego: @  NeQ1999 @ katowicz.png Emilciaa
Czas zdarzenia: 18.05.2023, 19:09
Opis sytuacji: Grałem sobie dzisiaj na serwerze, w pewnym momencie któryś z wyżej wymienionych adminów zaczął głosowanie, czy gramy ns, ale jako iż mieszkam w wolnym suwerennym kraju zdecydowałem, że będę grał normalnie. Po chyba jakiś 2 rundach dostałem kick'a od emilci (bez podanego powodu), gdy wróciłem na serwer dalej grałem sobie normalnie, gdy w końcu neq dał mi bana, wszedłem na sb i zobaczyłem swojego bana na zatrważające 5 minut z powodem "ogar", poczekałem te 5 minut i wróciłem grać dalej. Niestety nie mogę wybaczyć braku kompetencji dwóch adminów (nie podam nicków), którzy prawdopodobnie nawet nie przeczytali regulaminu bo takich podpunktów ani kar jeśli chodzi o tą sytuacje nie ma.

Dowody [SS/DEMO] : http://870693.node27.pukawka.pl/dem-awp_kazki_simple-1684429478-1684430239.zip

edit:

Cześć, nie zgadzam się z wyjaśnieniami @ katowicz.png Emilciaa , uważam że prawie cała jej wypowiedź to kłamstwo.

Emilcia napisałaś w odpowiedzi „Tu jest mój błąd, mogłam sama sprawdzić czy rzeczywiście istnieje taka zasada.” i ja mam do ciebie pytanie czy ty w ogóle przeczytałaś regulamin skoro napisałaś „czy rzeczywiście istnieje taka zasada.”

2 sprawą będą moje wypowiedzi na serwerze, które jak to stwierdziłaś „twoje wypowiedzi na serwerze wtedy były nie na miejscu”, a mi się zdaje, że ja wtedy napisałem na serwerze tylko 1 wyraz a był nim „bo”. Czy to słowo jest nie na miejscu? Bo mi się zdaje, że to  jest normalne słowo, ale mogę się również mylić.

A więc tak następną rzeczą, którą napisałaś w swojej jakże ekscytującej wypowiedzi było „Później to co się stało z banem to już nie moja sprawka” nie twoja sprawka? Czy ja dobrze przeczytałem? Oglądałem demko razem z @ katowicz.png Emilqa i oboje słyszeliśmy jak do byłego admina NeQ powiedziałaś „Czyń powinność”, więc jak to nie twoja sprawka? NeQ dał mi bana, dlatego że ty mu to powiedziałaś, może bałaś się mi go dać, bo admina miałaś niespełna kilka godzin? Na to pytanie znasz tylko ty odpowiedź.

Będę miał do ciebie ważne pytanie jak bardzo trudna była sytuacja na serwerze, skoro aż musiałaś tak napisać „Było wtedy duże zamieszanie na serwerze i poleciało bardzo wiele upomnień.”. Wszyscy co oglądali demko widzieli, że jedyne zamieszanie było z graczem kokos, którego nawet nie zmutowaliście, a obrażał mnie wiele razy.

To chyba wszystko jeśli chodzi o moją odpowiedź na twoje śmieszne wymówki. Chciałbym aby właściciel i opiekun dobrze rozpatrzyli tą skargę.

Dziękuje za uwagę

A i bym zapomniał jeszcze jedno zdanie tylko do Emilci.

Byłem dzisiaj na serwerze i mnie nie przeprosiłaś tak jak się deklarowałaś, smutno mi teraz.

Edit 2:

Oj Emilcia, Emilcia nie wiem po co brniesz w te kłamstwa, jak się coś zepsuło to trzeba stanąć na wprost przed lustrem i powiedzieć „spie***liłam”, a nie dalej ciągnąć swoje kłamstewka.

„Co do regulaminu to pamiętam jaki był, ale nie było mnie tu trochę czasu i mogło się coś zmienić” czekaj, czekaj, czekaj przecież jeśli piszesz podanie na admina to masz obowiązek zaakceptować aktualny regulamin (więc musisz go całego przeczytać). Czyli wniosek jest następujący, nie przeczytałaś regulaminu serwera, więc wychodzi na to że skłamałaś w podaniu.

„Jeśli chodzi o zachowanie nie na miejscu to było ich kilka i nie mówię tutaj tylko i jednej mapie, którą wtedy graliśmy.” mogłabyś mi wskazać te momenty w demkach? Ja nigdy nie obrażam graczy, chyba że ktoś kampi na respie, ale wtedy to każdemu mogą puścić nerwy. Jeśli znajdziesz momenty w których obraziłem jakiegoś gracza, to przepraszam.

„Zamieszanie było tak czy siak.” ale mi chodzi tylko o mapę na której dostałem bana. Tam nie było żadnego zamieszania.

„Ja osobiście go upominałam, niestety nie każdy moment słyszałam, w którym coś do ciebie mówił, ponieważ minimalizowałam grę jak zginęłam” jest jeden problem ten gracz mnie dużo razy obrażał i za drugim upomnieniem powinien pójść jakiś mut z twojej strony.

„ale nie o takiej powinności myślałam.” to znaczy o jakiej? Jasno powiedziałaś jak mnie wywaliłaś, że NeQ będzie dawał bany, po czym mówisz „czyń powinność”, jasno nasuwa się stwierdzenie o co dokładnie ci chodziło.

Zrzut ekranu (398).png

Zrzut ekranu (397).png

Zrzut ekranu (403).png

• Lubię to! 10
  • Wow 2
  • Uwielbiam 7
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
Opublikowano

Ahh... 

Posłuchałam się niesłusznie drugiego admina na serwerze. Dostałam fałszywą informację na temat głosowania, co już wyjaśniłam z @ hudinii i @  dERYL . Tu jest mój błąd, mogłam sama sprawdzić czy rzeczywiście istnieje taka zasada. Jednak z drugiej strony twoje wypowiedzi na serwerze wtedy były nie na miejscu i uważam, że kicka dostałeś słusznie. Później to co się stało z banem to już nie moja sprawka. Było wtedy duże zamieszanie na serwerze i poleciało bardzo wiele upomnień. Ja osobiście przeproszę cię na serwerze, za złe ocenienie sytuacji z ns'ami. Ponadto porozmawiam z opiekunem nad ukaraniem drugiego gracza, który dostał za wiele upomnień, o których dowiedziałam się po fakcie za obraźliwe słowa w twoim kierunku.

Pozdrawiam cieplutko :pikacheeks:

edit:

Co do regulaminu to pamiętam jaki był, ale nie było mnie tu trochę czasu i mogło się coś zmienić, dlatego zapytałam  o to drugiego admina.  Jeśli chodzi o zachowanie nie na miejscu to było ich kilka i nie mówię tutaj tylko o jednej mapie, którą wtedy graliśmy. Zamieszanie było tak czy siak. Ja osobiście go upominałam, niestety nie każdy moment słyszałam, w którym coś do ciebie mówił, ponieważ minimalizowałam grę jak zginęłam. Zgadzam się z tym co powiedziałam do Neq, ale nie o takiej powinności myślałam.  Tak jak już mówiłam dostałam taką informację, nawet o tym jak niby karać za to. Powtórzę się to mój błąd. Jeśli chodzi o przeprosiny to nie zwróciłam uwagi na twoją obecność na serwerze, ponieważ robiłam kilka rzeczy na raz.  

edit2: 

Powiem tak, nie chce mi się robić całej "gó**o burzy" tutaj, więc zapraszam TS - tylko ja, ty i opiekun/właściciel.  :dogel:

hudinii  

decyzja 48h

• Lubię to! 3
  • KAT 1
  • Haha 1
  • Przykro mi 2
  • Uwielbiam 6
  • Zasłużony
Opublikowano

Skarga jak najbardziej słuszna, za nadużywanie praw admina,  oboje zostaną pociągnięci do odpowiedzialności.

"nieznajomość regulaminu nie zwalnia z jego przestrzegania"

• Lubię to! 3
  • Uwielbiam 2
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Temat w archiwum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.