Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: Piez

Nick admina banującego: Jak się nie mylę to  MapeT czy jakoś tak. Nie jestem pewien

Data/Mapa: 17-05-2023 16:21:54

SteamID: STEAM_0:0:11101

Serwer (mod):       Mirage #9                        

Opis sytuacji:  Gram sobie na spokojnie, a nagle ban za WH. Nie wiem czy jest tu więcej co opisywać.  Poczekam na rozpatrzenie demka.

• Lubię to! 1
  • Haha 1
Opublikowano

Hej pragnę na początku zaznaczyć, że jest rozpiska od dwóch administratorów: MapeT i Ari. Oglądaliśmy delikwenta obydwoje.

MapeT:

5:10 - brak sprawdzenia żadnej pozycji poprostu rush w strone enemy a potem nagly scan w smoke
25:30 - chęć wejścia shortem na b ale nagłe zatrzymanie się i wcelowanie w aps B w dalszej części już nie interesują gracza apsy a wbiega jakby nigdy nic z zeusem w kuchnie
29:38 - wcelowanie powoli w shorta, ale nagła zmiana decyzji przed picknięciem gościa który już jest wcelowany z tej pozycji z AWP
30:04 - chcesz iść na CT ale znowu NAGŁA zmiana planów bo ktoś z ct właśnie wybiega i wolisz na niego poczekać
33:25 - dajesz smoke chwile terro strzela w pałac, a po strzałach jakby nigdy nic biegniesz tt? Nie boisz się, że po którejś stronie Cie pickną albo że dalej ktoś patrzy skrót tego smoke?
39:12 - biegniesz top mid i nagle przestraszyles sie sciany w którą sie wcelowałeś? 
40:00 - dziwny movement gdy gość na short wbiega
42:53 - wcelowanie w gościa z undera?
53:30 - w sumie to cała runda poprostu wiesz ze nikogo nie ma sprawdzasz bardzo szybko pozycje i nawet potrafiles kose wyciagnac poprostu pushujesz jakby nigdy nic pomimo tego ze jest 10-ciu terrorystow na mapie jeszcze
53:50 - to była akcja za którą Cię zabnowałem idealnie dałeś celownik na model TT tak jakby on nie był za ścianą a na booscie od terro

Jest to dla mnie granie na WH ale gracz dobrze wie jak się kryć i w którym momencie może sobie pozwolić na jakąś niekonwencjonalną zagrywkę. Mieliśmy gracza "Piez" na oku już od dłuższego czasu.

Ari:

1:55 b+ /korekta celownika na głowę przed peekiem

2:05 b+ /prefire

5:18-5:24 B+

Później na chwilę wyjście z serwera i powrót 24:34

28:47 b+/- /ten celownik jakby leciał za modelem uciekającym na dżunglę

29:08 b+/-

29:48 B+

31:31 b+

35:08 b+/-

39:17 b+ /dojazd mid + od razu wcelowanie się w ścianę na gościa zakręt dół

41:51 b+/-

42:54 b+ /180 na schodach w dół cona gdzie poszło info o jednym w oknie i czeka wcelowany w dół cona

50:58 b+ /trzyma ciągle celownik nad głową gościa na aucie, nawet kiedy ten się przesuwa
akcja od 53:40 - daje info "pod B czysto" będąc prawie przy lodówce, bez większego sprawdzenia undera i lewej strony blisko robi +w na TV

53:48 - wyjazd z TV od razu na mid bez obawy o to, że ktoś z T spawna może pilnować i od razu namierza stojącego za ścianą Andrzeja i nagła cofka na resp, bo wie że nikogo więcej tam nie ma

53:56 - namierza sobie przez ścianę w pałacu wracającego terro i czeka aż peeknie

Dodatkowo chciałbym dodać, że gracz podał zły SID, a prawidłowy to: STEAM_0:0:457171024

Leek  

decyzja 48h

• Lubię to! 2
  • Haha 1
Opublikowano

http://861713.node26.pukawka.pl/dem-de_mirage-1684330052-1684333326.zip

5:10 było info -b
25:30 nie sprawdza site'a ale mimo wszystko -b
29:38 no troche dziwne, nawet nie sprawdził, +/-
30:04 mógł widzieć na radarze, jego teammte z cona go widział -b
33:25 -b
39:12 -b

40:00 mógł się spodziewać że ktoś dojedzie, ale troche dziwna reakcja +/-
42:53 -b
53:30 -b

53:50 +/- / -b

Parę dziwnych akcji ale na tle całego dema to u każdego coś się znajdzie. Prędzej bym strzelał na podawanie info, ale na to również nie ma wystarczających dowodów. Poza tymi czasówkami oglądałem prawie całe demo w przyśpieszeniu i nie widziałem nadużycia ze strony gracza. Wracaj do gry

• Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.