Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Imię: Bartek

Mikro tak/nie: nie

Status prime: tak

Doświadczenie: Byłem adminem na jednym serwerze w cs 1.6 przez około 7 miesiecy.

Znajomość komend : 8/10 (większość znam ale na pewno są jakieś nowe)

Znajomość regulaminu serwera, oraz regulaminu administratora tak/nie:  tak

Dlaczego chcesz zostać administratorem?: Według mnie 3 adminów to troche za mało na taki serwer patrząc na to, że niektórzy są mało aktywni. A chce poprawić jakość grania na serwerze i pomóc w łapaniu cheaterów oraz pilnowania serwera

Link do konta steam:https://steamcommunity.com/profiles/76561199425553718/

Link do GameTracker:https://www.gametracker.com/player/kedroL_/51.83.215.38:27015/

Opublikowano

Gracz  jest często na serwerze rozpoznawalny co na plus GT+ Kultura + Doświadczenie+. Mikrofonu nie masz ale bez tego też się da spełniać swoją funkcję. Jestem na tak za okresem próbnym 

Opublikowano

Kedrol jest często na serwerze jest miły, kulturalny, doświadczony. Szkoda że nie ma mikrofonu ale to nie przeszkadza. Jestem za na okres próbny

Opublikowano

Jestes czesto widywany na serwerze, kulturka i gt na +, doswiadczenie jest. Kazda para rak sie przyda do pomocy. Ode mnie glos na tak za okresem probnym. 

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Twoje podanie zostało odrzucone.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Opublikowano

Temat w archiwum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.