Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
Gość

Podanie na admina - Wersow

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Imię:Adam
Mutacja głosu (tak/nie):Tak
Jakie jest Twoje doświadczenie?:Bylem Adminem na katujemy https://katujemy.eu/topic/57930-zamknięta-szybka-rekrutacja-na-admina-only-mirage-4/#comment-388462
Link do profilu STEAM: https://steamcommunity.com/profiles/76561199293207774/
Link do Twojego GameTracker: 

Dlaczego chcesz zostać administratorem?: Chcialbym byc administatorem by pomagac innym zwalczac cheaterow na serwerze aby inni ktorzy graja uczciwie mogli sie cieszyc z rozgrywki.
Znajomość komend administratora: Dobrze tak 6/10
Status PRIME: Aktywny
Znajomość regulaminu serwera, na który aplikujesz oraz regulaminu administratora (tak/nie): tak 

Jestem Tooru na serwerze.Prosil bym o zmiane nicku na forum na Tooru. dzk

czak  

Nick na forum powinien być taki jak na serwerze

Opublikowano

Wiem o tym dlatego napisal o zmiane nicku w podaniu :)

Kacper  

Doublepost (post pod postem) jest zabroniony.

Opublikowano

-Doświadczenie. Byłeś adminem i zostałeś zdegradowany tego samego dnia (XD)image.png.c9cb541f7877390534776b931e23de9a.png
-Nawet nie wszedłeś w regulamin serwera 
-Kultura. Po zdegradowaniu ciebie jakieś 2/3msc pozniej wbiłeś z kolegą żeby zwyzywać serwer. (XDD)
+wiek
Na NIE

image.pngRegulamin serwera 

• Lubię to! 1
  • Zasłużony
Opublikowano

Ogólnie widziałem jak Tooru (tutaj wersow xd) się zachowuje grając na serwerze, i nie zauważyłem by był niekulturalny (chociaż to może mieć związek z tym że kiedy jestem na serwerze to każdy może się zachowywać inaczej) i nikt nic nie zgłaszał, by jednak nie przestrzegał regulaminu, poza moją obecnością na serwerze, znam go troche i myśle, że sam w sobie też jest kulturalny i w zasadzie nie miałbym mu nic do zarzucenia i byłbym na tak, jednakże poziom który zaprezentował prosząc mnie o pomoc w podaniu, a mianowicie - mówiąc że był troche adminem, zna komendy i oczywiście przeczytał regulamin/taryfikator kar poczym po zapytaniu za co go zdegradowano odpowiedział coś w stylu "za brak wyrobionych godzin" byłem na tak... byłem, i nawet miałem napisać rano że, jestem na tak ale na szczęście... zapomniałem...
i teraz, dziękuje swojemu 30mu zmysłowi, bo to co napisał S!alker, imo skreśla go z listy admina przynajmniej do momentu, aż przeczyta regulamin i będzie miał swój nick (Tooru) którego swoją drogą nie można zmienić z tego co sprawdzałem chyba ze byłem zbyt mocno pi***lniety szpadlem przy narodzinach żeby znaleść opcje zmiany nicku a jeśli ze mną wszystko wporządku a tutaj jest wymagana inna forma zmiany nicku (chociażby przez support) to prosiłbym tutaj o zmiane nicku dla niego tak samo z resztą jak sam prosił w swoim podaniu na końcu.

Jestem na: NIE

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 1
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Temat w archiwum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.