Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżonego:

PatryS

Opis sytuacji: 

Grałem na dd2 #2 i jakiś atmin wywalił mi bana za czitowanie po tym jak zabiłem 3 gości (oczywiście demka atmin nie rozpisał), po czym patrys wrzucił swoje 3 grosze i zarządził brak ub.

Moim zdaniem PatryS swoim dziecinnym zachowaniem działa na szkode całej sieci ponieważ bany które jego pionki nakładają nie są tylko na 1 serwer a na całą sieć.

Warto też dodać że użytkownik Faziii który ma administratora na serwerze PatryS'a uczęszcza na mixach/jailach tej samej sieci co ja.

Powód:

Ban bez powodu + brak rozpisania demka + odrzucanie odwołania od bana bez uzasadnienia

Dowody: 

Pierwszy ss ukazuje moje pierwsze odwołanie w którym PatryS stwierdził że jak gram mixy na innej sieci to od razu musze być cheaterem na jego serwerze XD

Drugi ss ukazuje odrzucenie mojego drugiego odwołanie które odrzucił bez żadnego uzasadnienia moich nowych argumentów

• Haha 7
  • Wow 1
  • Przykro mi 1
Opublikowano

Rozumiem, że został zastosowany podpunkt z regulaminu działu "odwołań od bana":
17. W przypadku podzielonych opinii, o banie decyduje Właściciel serwera

Mimo wszystko, fajnie jakbyś @ PatryS  przedstawił na jakiej podstawie została nałożona blokada. W pierwszym odwołaniu wykroczenie nie zostało w żaden sposób udowodnione, a w drugim nie było żadnej informacji zwrotnej - system blokad (bans) jest wspólny, a w ten sposób gracz otrzymuje bana na wszystkich serwerach. Jeśli są rzeczywiście jakieś dowody na rzekome "cheatowanie": fajnie jakby zostały przedstawione.

Nie będę pośpieszał - weekend i te sprawy, jednak fajnie jakby sprawa się jak najszybciej wyjaśniła.

• Lubię to! 4
  • KAT 2
  • Dzięki 1
  • Uwielbiam 2
Opublikowano

Witam, tylko się ośmieszasz tymi swoimi tematami, bo jeśli byłbyś taki niewinny, to normalnie grał  byś na steamie https://steamcommunity.com/profiles/76561198874976456, a nie na ns i to jeszcze pod innym nickiem.
Udajesz teraz takiego niewinnego, a prawda jest taka, że wbiłeś na serwer coś odwalić i się pośmiać, że swoimi kolegami, widać to nawet po twoim pisaniu na serwerze 8jbEzQd.png
Oczywiście jak bardzo Ci ten powód przeszkadzał, to już go edytowałem i oczywiście ub nie dostaniesz 

• Lubię to! 3
  • Haha 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

o ku##a nie wierze co ty własnie napisałeś XD 

Godzinę temu, PatryS napisał(a):

, to normalnie grał  byś na steamie https://steamcommunity.com/profiles/76561198874976456, a nie na ns i to jeszcze pod innym nickiem.

ani razu na ten #2 nie wszedłem z nsa a jak wszedłem daj mi proof jakikolwiek

Godzinę temu, PatryS napisał(a):

8jbEzQd.png

napisać moge sobie co chce nawet napisać że masz 60lat i żółte zęby a kto w to będzie wierzył to wiesz + w regulaminie chyba masz taryfikator banów za odpowiednie rzeczy

a wracając do głównego tematu utrzymujesz bana z pi##y bez żadnego powodu przez co nie mogę grać na innych serwerach na tej sieci, i swoim działaniem działasz na szkode tej sieci.

MLK.  

Cenzuruj przekleństwa. Następnym razem ostrzeżenie. #werbalne

• Haha 2
Opublikowano

Źle dopatrzyłem i jednak grałeś na steamie, ale nie zmienia, to faktu, że celowo wbiłeś na serwer by się pośmiać i coś odwalić i nie rób z siebie takiego biednego, że nie będziesz mógł grać na innym serwerze tej sieci, bo nawet nie miałeś zamiaru tylko celowo to piszesz, by Cię odbanowali 

• Lubię to! 3
Opublikowano
2 minuty temu, PatryS napisał(a):

Źle dopatrzyłem i jednak grałeś na steamie

:)

2 minuty temu, PatryS napisał(a):

ale nie zmienia, to faktu, że celowo wbiłeś na serwer by się pośmiać i coś odwalić i nie rób z siebie takiego biednego, że nie będziesz mógł grać na innym serwerze tej sieci, bo nawet nie miałeś zamiaru tylko celowo to piszesz, by Cię odbanowali 

ty chyba wiesz więcej o moich intencjach niż ja to po 1

a po 2 wszedłem jak każdy normalny gracz się postrzelać i dostałem perma za czitowanie przy którym nikt nie rozpisał demka :P

• Lubię to! 1
  • Wrr 1
Opublikowano
3 minuty temu, yungMorfina napisał(a):

:)

ty chyba wiesz więcej o moich intencjach niż ja to po 1

a po 2 wszedłem jak każdy normalny gracz się postrzelać i dostałem perma za czitowanie przy którym nikt nie rozpisał demka :P

Powód już jest inny, wiec nie gadaj mi tu o czitowaniu, myślę, że dalej nie ma co ciągnąć tego tematu, bo szkoda mojego czasu 

Opublikowano

Robią się niepotrzebne dyskusje, które mają się nijak do rozwiązania sprawy. Samą skargę obecnie zamykam - rozwiązanie wkrótce.

--edit:

Z racji, że nie jest to typowo ban na działanie na szkodę sieci preferuję rozwiązanie sprawy / nałożenie blokady w inny sposób. Odbanowanie gracza i zablokowanie jego SID'a bezpośrednio na serwerze. Dostarczone dowody nie są jakieś obciążające (jest to tylko jeden screen z wycinkiem z logów), a nie chcemy w większy sposób mieszać się w blokowanie osób na serwerach - właściciel ma do tego prawo. Dodatkowo, po samym utworzeniu tematu - powód blokady diametralnie się zmienił: nie mam zamiaru dochodzić dlaczego, co miało na to wpływ.
Jeśli blokada SID'a nie jest na rękę - preferuję przejście na własnego bansa.

Zgłoszenie przyjmujemy, a Ciebie @ PatryS  proszę o podjęcie jednego z tych dwóch działań żeby nie blokować przepływu graczy na sieci.

• Lubię to! 7
  • Dzięki 1
  • Wrr 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.