Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: cosmo

Nick admina banującego:ugH

Data/Mapa:11/05/2023 mirage 

SteamID:

STEAM_1:0:730568893

Serwer (mod):   mirage                            

Opis sytuacji: dostałem info od chłopa że jest na shorcie pikłem i go zabiłem i dostałem bana gdzie nie gram na wh bo szkoda mi konta i jeszcze dodam że nie byłem sprawdzany 

Opublikowano

@  Leek można wcześniej ub bo kolega uGH chyba nie napisze bo ostatni raz był w środe 

dejmano  

Nie. Czekaj na rozpiskę, admin ma jeszcze 3 godziny.

Leek  

Niestety nie. Admin ma 24h na rozpisanie dema, i do tego czasu musisz poczekać. 

Opublikowano

@  Leek tylko z mojego bana nie ma demko 

Leek  

Admin mógł dać ci bana za inne demko. Nie spam, jeśli chcesz coś jeszcze dodać, to użyj opcji edytuj post 

kejmaN.  

Nie pisz posta pod postem. Używaj opcji edytuj. 

Opublikowano

Faktycznie nie ma demka z tego meczu ale chciałbym się odwołać do twoich słów bo mówisz ze cię nie sprawdziłem. Problem w tym ,że jako admin nie musze wchodzić na specta, ponieważ po śmierci widzę pova każdego i dostaje xray i patrzyłem na ciebie przez parę rund i dostawałem dużo reportow na ciebie stwierdziłem ze dziwnie peekujesz i miałeś dziwne akcje. 

Opublikowano

siema do tych reportów  to mało miałem reportów może z 5/6. też te piki zostały mi po valorancie i po fivem i kiedyś grałem w cs na starym koncie gdzie miałem około 800h i nie mam wh ginę od lepszych a zabijam słabszych bo trochę nie czają gierki np. że leci flesh na mida to wiadomo że ktoś jest już  w celowany. i do tych akcji zawsze nie pikowałem pierwszy na mida bo zawsze jest ktos w oknie i ktoś z mojej drużyny pikował pierwszy i widziałem gdzie jest bo na radarze miałem chłopa i też info. teraz mam bana więc ty stwierdzasz czy mam ub czy nie 

5 minut temu, uGH. napisał(a):

u ale chciałbym się odwołać do twoich słów bo mówisz ze cię nie sprawdziłem. Problem w tym ,że jako admin nie musze wchodzić na specta, ponieważ po śmierci widzę pova każdego i dostaje xray i patrzyłem na ciebie przez parę rund i dostawałem dużo reportow na ciebie stwierdziłem z

Opublikowano
40 minut temu, uGH. napisał(a):

Faktycznie nie ma demka z tego meczu ale chciałbym się odwołać do twoich słów bo mówisz ze cię nie sprawdziłem. Problem w tym ,że jako admin nie musze wchodzić na specta, ponieważ po śmierci widzę pova każdego i dostaje xray i patrzyłem na ciebie przez parę rund i dostawałem dużo reportow na ciebie stwierdziłem ze dziwnie peekujesz i miałeś dziwne akcje. 

jasne ze jest trzeba tylko oczy otworzyć 
http://887583.node26.pukawka.pl/dem-de_mirage-1683830877-1683834110.zip
tutaj masz demko jak będziesz gotowy aby rozpisać zgłoś post i moderator otworzy ten Temat

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.