Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: Blaze Cartman

Nick admina banującego: Aco

Data/Mapa: 12.05.2023 23:17:13

SteamID: STEAM_1:0:92104639

Serwer (mod): Only Mirage #12

Opis sytuacji: Grałem sobie po prostu na serwerze, nie jestem stałym jego bywalcem, ale to też nie jest 1 raz jak na nim gram. W pewnym momencie po prostu rozłączyło mnie z grą z wiadomością, że zostałem zbanowany, na stronie zobaczyłem, że powodem mojego bana jest wallhack, którego nie mam, tak samo jak jakichkolwiek innych wspomagaczy. Nie wiem dlaczego dostałem bana i dlaczego zostało stwierdzone, że jestem cheaterem. Od ponad 5 lat gram w CSGO, na aktualnym koncie na którym dostałem bana mam rangę global elite, ponad 1 770 godzin spędzonych w grze, do tego na koncie mam wiele więcej gier i przedmiotów w ekwipunku, co zaprzecza logice, żebym cheatował na takim koncie. Jedyne co mi przychodzi do głowy co mogłoby być dziwne w mojej grze, to pojedyncze razy na chwilę stałem w miejscu, lecz była to sytuacja w której zmieniałem, bądź wyłączałem muzykę, ponieważ podczas takiego zwykłego grania bez pocenia się czasem lubię sobie posłuchać muzyki, którą nieraz na niektóre sytuacje/akcje bądź z innych powodów wyłączam, aby słyszeć dobrze grę  itp. Reasumując, uważam, że bana dostałem niesłusznie i moja sytuacja powinna być sprawdzona ponownie, sam nie lubię cheaterów, a cała sytuacja nie powiem, zaskoczyła mnie.
Wiem, że macie dostęp do zapisów z gry, ale w razie co dołączam link do 30 sekundowego nagrania, które uchwyciłem za pomocą geforce experience, gdzie widać jedną z akcji (tych lepszych), moją grę, słychać kroki, widać minimapę, oraz słychać nawet muzykę w tle o której wyżej w swojej wypowiedzi pisałem. https://youtu.be/AduhoSYUMVI

LINK do bana: https://ban.katujemy.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:92104639&advType=steamid&Submit

• Lubię to! 2
Opublikowano

Ujmę to tak, na danym nagraniu rzeczywiście nie widać abyś używał wh, ale jak wiadomo wh można włączać i wyłączać. Nie zbanowałem cię za ta sytuacje która udostępniłeś, a za parę innych na których moim zdaniem miałeś wh. Jeżeli jesteś w stanie udowodnić ze nie miałeś wh, prześlij nagranie z całego meczu. 

Leek  

To nie jest rozpsika. Jeśli masz jakieś dowody w postaci demka, to rozpisz je do 2h. 

• Haha 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.