Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: `kajoo

Nick admina banującego: lilworm

Data/Mapa: 10.05.2023 23:49

SteamID: STEAM_0:1:116879024

Serwer (mod):  Areny 1vs1

Opis sytuacji: Generalnie wyzywałem jakiegoś frajera i bez zadnego ostrzezenia dostałem od razu nie muta nie silenca BANA na ile? na TYDZIEŃ, gdzie w taryfikatorze wyraźnie jest napisane: 

• 3.1 Zakazane jest wyzywanie, kłócenie, prowokowanie innych graczy. (Upomnienie | Kick | Mute/Gag 10 - 1440min. | Ban 10 - 1440min.)

Wydaje mi się, że stosowanie kary większej niż najsurowsza przewidziana w regulaminie bez wczesniejszego ostrzeżenia, czy czegokolwiek to lekka przesada(dosłownie są 4 możliwe opcje począwszy od upomnienia zakończywszy na banie do 24h a ja dostaje tydzien). Ale to widać, że opiekunek ma kawał kija w czterech literach i w szkole go biją, to się wyżywa po nocach przez komputer. Chciał długością bana nadrobić długość fleta.

Ban słuszny - długość niekoniecznie. 

Night0oo  

W sumie za ta prowokacje to też +1

• Lubię to! 2
  • Haha 3
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Byłem przy tej sytuacji, na serwerze zaledwie 8 osob a admin postanawia zbanować połowę za wyzywanie, gdzie wystarczyło ich wyciszyć i dalej grać z sensowną ilością graczy, ale najwidoczniej nie dobro serwera jest na pierwszym miejscu, tylko ego opiekuna. Warto dodać też, że osoba która była wyzywana prowokowała, a osoby zbanowane nie życzyły śmierci, ani nie wyzywały rodziny.

Night0oo  

Nie udziela się w odowłaniu jeśli nie dotyczy ono ciebie #PISEMNE 

• Lubię to! 2
  • Haha 2
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Ban został nałożony z polecenia właściciela serwera @  Night0oo , wypowiedź zostawię jemu.

Kolega co naskakuje teraz na moje "ego" niech zostawi swoje pretensje do siebie i nie wypowiada się na mój temat nie znając mojej osoby. :serduszko:

• Lubię to! 7
  • Haha 3
  • Uwielbiam 1
  • Zasłużony
Opublikowano

Eo, to teraz tak jako był admin areny powinieneś wiedzieć jak się zachowywać 3 twoje teksty były wystarczające, rano dam logi a nad długością bana pomyśle 

Edit. W sumie z bana dostajesz Gaga na tydzień a logi i tak wstawię rano 

L 05/10/2023 - 23:44:59: Chat         | (STEAM_1:1:116879024)`kajoo: zamknij morde

L 05/10/2023 - 23:45:21: Chat         | (STEAM_1:1:116879024)`kajoo: nikt cie tu nie lubi wy**erdalaj typie serio

L 05/10/2023 - 23:45:42: Chat         | (STEAM_1:1:116879024)`kajoo: ja nie pozdrawiam zabij sie

Za trzeci powinie być ban normalnie, ale znaj łaskę Pana.

@  33Skiller33

• Lubię to! 7
Opublikowano

Wracaj do gry i miejmy nadzieje ze to było ostatnie twoje takie zachowanie bo za taki tekst 
L 05/10/2023 - 23:45:42: Chat         | (STEAM_1:1:116879024)`kajoo: ja nie pozdrawiam zabij sie
powinieneś zostać zbanowany 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.