Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

IMG_0624.png.ca5974c0600eba46cd91f93847714c34.png

Jaki trunek mógłbyś/mogłabyś pić do końca życia? 

• Odpowiedzi 37
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne dni

• Donator
Opublikowano

@  lilworm barmańska? brzmi cool :leonardo:

-------------------------------------------------

Wydaję mi się że Jagerka z colka a osobno to colke XD

• Lubię to! 8
Opublikowano

Zwykłą wodę

alkoholu etc. nigdy nie piłem więc dalej nie zamierzam

• Lubię to! 7
Opublikowano

Oczywiście, że piwko.

• Lubię to! 7
  • Donator
Opublikowano

Z dziennika morskich opowieści: Piękny słoneczny dzień, promienie słońca muskały wysuszoną skórę od opalania. Podręczny leżak ledwo utrzymywał już spasiony ciężar wilkiego marynarza (czyt. mnie). Patrząc w horyzont dostrzegłem mały punkt na widnokrągu zaczął powiększać się z każdą minutą posiedzenia na piaszczystym wybrzeżu. Nim zdążyłem połączyć fakty, wielka fregaata przycumowała do brzegu, ze statku zszedł, postawny dziad... Rozejrzał się i gdy tylko mnie zauważył, momentalnie ruszył kulawym krokiem w moim kierunku... Zbliżył się do mnie i swoimi ogromnymi gabaraytami przysłonił słońce, co spowodowało wukazanie się boskiej poświaty na staruszku. Po krótkiej ciszy i walce wzroków, z jego ust wypłyneły słowa które zamroziły mi krew w żyłach... Zapytał zachryptniętym głosem "bratku, wiesz co się w życiu liczy?" Niestety byłem w tak wielkim szoku, że nie potrafiłem otworzyć ust by mu opowiedzieć. Stary dziad z uśmiechem odpowiedział sam na swoje pytanie... "Rum Bratku, to jest klucz do wszystkiego"...

Winko lubię nie?

Pozdrawiam

• Lubię to! 4
  • Wow 1
Opublikowano

Niegazowane to woda, gazowiec to mountain dew

alkohol perełka 

• Lubię to! 4
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.