Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżyciela: rami
Nick oskarżonego: 252
SID oskarżonego:  STEAM_0:1:442473350
Przebieg sytuacji: Sytuacja miała miejsce 7.05.2023r o godzinie +/- 18:32,a  mianowicie pan 252 oraz Surf ustawili się na kosy w apartamentach, jakiś randomowy typ przybiegł i zabił jednego z nich, po czym pan Surf na irytacji napisał "Wyjeb go kurwe mala", zapytałem się o jakąś kulturę  na czacie, gdyż wcześniej dostałem ostrzeżenie na co pan 252 odpowiedział "A ty rycerzem zostales jakims?", po czym nawet nie zwrócił mu uwagi, że faktycznie mógłby zachować kulturę osobistą. Dnia 9.05 o godzinie +/- 14:30 napisałem do użytkownika PTERO prześmiewczo,  "252 ma kija wsadzonego za głęboko"  napisałem to parę razy w różnych kontekstach, co przyznaję  mogło go lekko sprowokować i tu jest mój błąd, natomiast pan 252 wystawił mi bana za "Obrazę Administracji" bez żadnego ostrzeżenia, bądź czegokolwiek. Wydaję mi się, że ze strony owego admina dość często pada faworyzacja w stronę własnych znajomych, co moim zdaniem nie powinno mieć miejsca na takim serwerze. Nie jest to pierwsza sytuacja kiedy ktoś, perfidnie napisze do kogoś na czacie "cwelu" bądź "kurwo", a jest to pomijane. 
Dowody: Demko oraz zdjecia zamieszczone niżej.

dowod1.png

dowod2.png

EDIT: "  Zaczynam myśleć ze mogliście sobie wtedy gadać na jakimś komunikatorze szczerze mówiąc" - spekulowanie takich rzeczy jak i odnoszenie się w "odpowiedzi" do innej osoby niż ja jest nie na miejscu, swoją odpowiedzią sugerujesz, że to ja odwalałem jakieś "gówno" razem z nim. 

" a samemu nie przeszkadza ci jak twoi znajomi wyzywają innych czy w inny sposób łamią regulamin naszego serwera" - nigdzie nie napisałem, że takie zachowanie mi nie przeszkadza.

PODSUMOWANIE: 

Praktycznie 3/4 twojej odpowiedzi odnosi  się do zachowania innego gracza, na którego również nie zareagowałeś, tłumaczenie się, że "oglądałeś podejrzaną osobę" nie usprawiedliwia cię, gdyż na demku ewidentnie widać jak z 2-3 wchodzisz i wychodzisz co łatwo ogarnąć, że wchodzisz na specta. Banowanie mnie również nie przeszkodziło ci w sprawdzaniu, więc nie wiem jaki był problem. A co do bana w moim kierunku jak napisałem ci 07.05 ową wiadomość odpisałeś "a , ok", więc dlaczego TERAZ dajesz mi bana bez żadnego ostrzeżenia jak na tamten moment miałeś to "gdzieś".

A co do surfa, jest to moja pomyłka był to 07.05 ale 21:32 +/-

• Lubię to! 1
  • Haha 1
  • Wow 3
  • Uwielbiam 1
  • Donator
Opublikowano

Yoo no to tak 

Zacznijmy od tego że na demku które opisałeś z godziny 18:32 gracz Surf nie był na serwerze ani przez chwilę. Chciałbym żebyś rozwinął swoją wypowiedz co do faworyzacji graczy czy jak ty to nazwałeś "faworyzowania własnych znajomych". Zwracam uwagę każdemu kto łamie regulamin bez wyjątków. Dobrze by było jakbyś podesłał demko w tej sprawie ponieważ nie da się zapamiętać każdej sytuacji w której interweniuję a już wtedy dnia 07.05 prowokowałeś mnie tym że "mam coś chyba za głęboko włożone" tuż po tym jak właśnie zwróciłem ci uwagę. 

A co do dnia dzisiejszego czyli 09.05 

Link do demka : http://887584.node43.pukawka.pl/dem-de_mirage-1683634454-1683636961.zip

3:03 - wykorzystywanie bugów mapy przez twojego kolegę PTERO, sam stałeś przy nim jakbyś czekał na info.  Zaczynam myśleć ze mogliście sobie wtedy gadać na jakimś komunikatorze szczerze mówiąc, ale to jeszcze do sprawdzenia. 

3:26 - pierwsza prowokacja w kierunku mojej osoby właśnie z sytuacji z dnia 07 gdzie rami oburzył się że zwróciłem mu uwagę. 

3:42 - wyzwisko twojego kolegi PTERO 
5:05 - kolejne wyzwisko twojego kolegi 

14:55 - wbił kolejny admin który wyrzucił twojego kolegę który celowo zginął pod swoim molo 1 vs 1. Stwierdziłeś sfrustrowany że to musiałem być ja i kolejny raz napisałeś na ogólnym co o mnie sądzisz ponownie pisząc że mam coś wsadzone o wiele za głęboko ( ja przez cały ten czas siedziałem na sm_ukryj i sprawdzałem podejrzanego gracza o którym wspomniałem wcześniej).

No i po tej sytuacji o godzinie 14:33 dostałeś odemnie bana za obraze administratora czyli mnie.

Dlaczego rozpisałem też tutaj wyzwiska twojego kolegi ? 

Wspominasz o faworyzowaniu prze zemnie graczy a samemu nie przeszkadza ci jak twoi znajomi wyzywają innych czy w inny sposób łamią regulamin naszego serwera. Dlaczego wtedy nie reagujesz jak przy sytuacji z Surfem ?

Dlaczego na nie nie zareagowałem ? 

Sprawdzałem zgłaszanego przez naszą społeczność gracza i nie chciałem go speszyć, bo mógł się domyślać przez twojego kolegę że jest sprawdzany, a statystki bez administracji na serwerze top 1 w tabeli 

Czy mam coś sobie do zarzucenia ?

Jedynie brak reakcji na wiadomość Surfa, zajęty byłem odpisywaniem Ramiemu. Może i było to trochę sarkastyczne ale wcześniej umyślnie przeszkadzałeś mi (o ile też nie innym graczom) strzelając mi w postać. Nic jednak tego nie tłumaczy za to jak najbardziej mogę ponieść odpowiedzialność jednak chciałbym zobaczyć demko z tej sytuacji gdyż mogłeś zwyczajnie nie wkleić zwróconej prze zemnie uwagi bo masz do mnie złe nastawienie przez ostrzeżenia.

Tyle odemnie :kat:

• Lubię to! 4
  • Haha 2
Opublikowano

Yo,

W skrócie to tak: Masz rację co do reakcji ze strony @  252u , a raczej jej braku. Admin powinien zareagować w tej sytuacji.

Za to twoje prowokacje + późniejsza obraza w stronę administracji też były nie na miejscu, szanujmy się nawzajem. 

Punkt jasno mówi: 

• 3.3 Zakazane jest wyzywanie Administracji serwera. (Mute/Gag 30 - 10080min. | Ban 30 - 10080min.)           

Admin poniesie konsekwencje, za to od Ciebie wymagam trochę więcej empatii do ludzi.

Mam nadzieję, że sprawy tego typu już się nie powtórzą. 

Pozdrawiam.

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 1
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

Temat w archiwum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.