Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżyciela: MR_SajiMonEk 
Nick oskarżonego:true
IP lub SID oskarżonego:
STEAM_1:1:622575195

Data i czas zdarzenia: 07.05.2023 po godzinie 21:30
Przebieg sytuacji: Sytuacja jest powiązana rowniez skarga nahh  podczas dyskusij miedzy mna a nahh admin true ciagle mnie porwokował do dalszej dyskusij co nie przystoi adminowi . dodatkowo jako admin afczy podczas rundy (przejrzec voda ) zachowanie równiez on jako admin uwaza ze moze dla zartów przy graczach wyzywac sie jak to mowi to tylko na zarty(wielokrotnie nie jednorazowo ) . przeklinanie na czacie uwaza ze moze .chociaz jak ja cos takiego  napisalem to  ostrzezenie gag lub mut  Prosił bym osoby decyzyjne o dokladnie rozpatrzenie tej skargi  bo to nie pierwsza taka sytuacja  a kolejna gdzie admin pokazuje ze jego regulamin nie obowiązuje i  nie musi sie stosowac do regulaminu  (wielokrotnie upominalem jego zachowanie  odpowiedz jaka uslyszalem to ze tego w regulaminie nie ma lub wlasnie to na zarty on moze z kolegami )

Moje małe pytanie jest takie czy Admin jest lepszy od zwyklego gracza  ? jemu wszystko wolno a my gracze mamy byc jak pieski i robic jak mowia ? Admin powinien byc dla nas graczy pomagac nam rozwiązywac problemy a nie je tworzyc lub podżegać do nich 
Dowody:
http://887879.node43.pukawka.pl/dem-de_mirage-1683486915-1683490174.zip

12:00 zaczyna sie  trolowanie true 

12:12 obrazanie przez true 

16:47 gracz wyzywa mnie 

16:55 kolejny raz  

16:58 ture pyta kto 

17:03 zapytanie  nahh moze grzeczniej 

17:03 sajimonek odpwoiedz gracz  

17:09 odpowiedz true git 

17:24 zapytanie true czemu nie zmutowal angine 

17:29 odpowiedz nah co ty do mnie gadasz 

17:31 czemu nie zgagowales zmutowales anginie

17:33 czemu do mnie gadasz odpowiedz nahh do true 

17:36 nach pyta czemu ty nie zmutowales 

17:38 jaj jej nie zmutowalem  true 

17:40 nahh zapytanie kolejne czemu ty nie zmutowales 

17:44  true ze ja to zroobie  ale ty miales to zrobic  

17:52 nahh mowi trzeba wiedziec jak 

tutaj nie da sie tego odworzyc bo dzialalo na czacie nie pokazuje mi co pisze i odpowiedzi 

jakos po 30 min nahh prowokuje mnie cos mowi o kolrokach ze sobie dziecko kupilo 

39:28 tru afk ponad pol rundy 

w kolejny rundach ma afki 

17:03 zapytanie  nahh moze grzeczniej 

• Haha 1
Opublikowano

Witam, chciałbym się odwołać od skargi gdzie jest ona nie stosowna. Podczas dyskusji miałeś problem do każdego ty nagadywałeś na nahh a ja starałem się ogarnąć ten syf na czacie i dać ci do zrozumienia że jak coś ci nie odpowiada i masz jakieś zmartwienie to prosiłem abyś napisał skargę na nahh. Pisaliśmy sobie priv i starałem się dojść do porozumienia tej całej konwersacji na chatcie serwerowym co chciałeś tym osiągnąć?
Podczas konwersacji priv byłeś bardzo wulgarny do mnie i do nahh. Jak pisaliśmy priv to dowiedziałem się od ciebie że jesteś bardzo wrażliwą osobą może i skrzywdzoną i że wszystko odbierasz na poważnie lub odbierasz wulgarnie.
Cała rozmowa na chatcie serwerowym polegała na tym że ty jesteś nie winny lecz ten mute zaczą się od ciebie w stronę Michasa 06.05.2023 parę minut przed 22 

7:56 Sajimonek do Michasa "Ale jak ty sie kurwo do niego odnosisz kurwa psie pierdolony".
8:00 Michas do Sajimonka "Zamknij pysk biedaku". 
Więc taki nie winny nie jesteś bo to zaczeło się od ciebie. Co do obrażania graczy nigdy nie obraziłem gracza od początku mojego stażu w administracji. 
Może były to pojedyncze do chłopaków z adm 4fun ale nikogo nie zwyzywałem na poważnie i te obrazy nie były jakieś ostre tylko śmieszne np. nahh gej.
Co do moich afk oczywiście zdarzy mi się odejść od komputera w nagłej sytuacji gdzie anty afk i tak mnie wykopie a co rundę nie afczę.
Od dłuższego czasu miałeś do mnie problemy nie wiadomo co bym zrobił to ty coś do mnie miałeś, zwalałeś wine nahh na mnie bo razem z nim pracuje w administracji a co ja ci zrobiłem? To że dostałeś mute ze swojej winy nie znaczy że masz teraz obrażać nahh albo 1mora lub mieć jakie kolwiek do mnie zmartwienia. Zdarzy mi się przeklnąć i każdy tak ma to normalne ale nigdy nie słyszałem o mutowaniu za przekleństwa jeśli masz jakiś na to dowód proszę się zgłoś do mnie na priv i mi pokaż. Co do twojego pytania każdy jest równy i nigdy nie zdyskryminowałem gracza ze względu że nie ma posady admina. Nie wrzucaj wszystkich do jednego wora SajiMonek 😉. Pozdrawiam z rodzinką

wuzelove  

Proszę o podanie czasówek, edytuj post nie dodawaj kolejnych

Opublikowano

^Podczas dyskusij miales porblemy do kazdego ^ chyba za bardzo wyobraznia cie poniosła bo ja rozmawialem z nahh a to inny sie właczali do dyskusji  za co jedna osoba wyrwala gaga byles przy tym to wiesz . nie nie pisales o zadnych zmartwieniach i nie porobj dobierac taki słow gdzie ich nie uzyłes w tamtej sytuacji nie nie pisalismy o tej sytuacji na priv w tamtym momencie . Jeżeli chodzi o priv to ja cie nie zapraszalem do znaj tylko ty i probowales jakos wpłynac na mnie zeby skargi na ciebie nie napisac  a to czy ktos jest wrazliwa osoba czy skrzywdzona nic nie nie pisałem takiego byc moze ty jestes to ci współczuje , ale to priv nie ma nic do serwera :) sam tak pisales a jednak tykasz sie priva bo juz nie masz czego . ta rozmowa jest wyjeta z kontekstu tam cos jeeszcze przed było od michasia , wiec nie sklejaj tego co ci wygodne tylko całosc ,(dodam ze wczesniej juz sie zaczelo ze ta osoba cos mowila .Niewinny nie jestem tego nie mowilem ale jezeli ktos wchodzi nie zna sprawy to po co sie wypowiada  ? .Uwazasz ze jako admin ktory pilnuje porządku swieci przykladem moze sobie for fun jak piszesz wyzywac sie z innymi adminami np od gejów  ? to jest stosowne zachowanie ?  . Afk co chwile masz tak ze afczysz lub na koniec rundy dopiero sie ruszysz . Wiesz szmieszne jest ze twierdzisz ze ja mialem do ciebie problem , to ty miales problem i na serwerze próbojesz złapac atencji i sie przypierdzalasz do kazdego voda sobie sprawdz z kilku meczy jak sie zachowujesz  , ja nigdy sam nie zaczynam . Przekleństwa jako adminowi przystoi ? ja napisalem to samo co ty kur***a i co ostrzezenie  a ty piszesz sobie co ci pasuje i uwazasz ze adminowi wolno a graczowi nie chyba rolna admina cie przerasta i nie radzisz sobie z Godnego pełnienia funkcji bo to nie tylko banowanie ludzi ale tez trzeba swiecic przykladem bo jak gracze widza co taki admin robi to  jak admin moze to ja tez .  Dokladnie jak kazdy jest rowny to niech sotosuje sie do tego co gracze a nie bo admina i kolegów administratorów to sobie moga bo przeciez nic im nie mozna zrobic .Nie nie wrzucam wszystkich do jednego wora bo sa admini rzetelni i nie maja takich przygód 

Zaznaczam ze ja nie nie mowie ze jestem bez winy bo nikt dzis nie jestes nieskazitelny ale szanujmy sie i kazdy ma byc tak samo traktowany bez podziału na role , Jezeli przychodzisz na stanowisko admina to Pokazuje jak trzeba sie zachowywac na serwerze   a nie rob co chcesz bo jak widzi sie co robisz to skoro jemu wolno to mi tez  (przeciez jestemy równi )

• Lubię to! 1
  • Haha 1
Opublikowano

Nie mam obowiązku dobierać słowa z konwersacji żeby co kolwiek napisać . "i próbowałeś jakoś wpłynąć na mnie zeby skargi na ciebie nie napisać" jak ja nawet nie wiedziałem że ty skarge na mnie pisze i czy ty w ogóle potrafisz (xddd). Ty wychodzisz z wątku w ogóke ja pisze jedbo ty drugie XD. To że nie pisalismy o wrazliwosci j skrzywdzeniu nie nzaczy ze mailo to być na priv moge sobie tak zarzucić bo tak sie zachowujesz. 

"jezeli ktos wchodzi nie zna sprawy to po co sie wypowiada  ?" Ja znam znakomicie sprawe a jeśli nie chciałeś aby sprawa zajeli też się inni to trzeba było sie nie wypowiadać o tym na czacie publicznym. Jak już pisalem zdarzy mi sie afk ale nie co chwile. Co do atencji nie jestem atencjuszem ty koleszko próbowałeś nam wmówić że mute jest nie na miejscu ponieważ ty na niego nie zasługujesz bo to oni cie sprowokowali lecz to ty zaczełeś sie wyzywać.

Co do przekleństw wyślij mi dowody jak dostałeś muta za przekleństwa a nie pamięciówki sklejasz.

"uwazasz ze adminowi wolno a graczowi nie chyba" skąd ty to bierzesz xddd jeszcze raz mówie nie wrzucaj wszystkich do jednego wora.

Co do Godnego pełnienia funkcji każdy jest równy i daje dobry przykład graczą ponieważ jestem miły dla każdego i nie robie nic nie stosownego. Owszem można zabronić adminowi wiele rzeczy jeśli adm sie nie stosuje do regulaminu opiekun musi wyciągnąć konsekwencje. Co do ostatnich linijek "Pokazuje jak trzeba sie zachowywac na serwerze   a nie rob co chcesz bo jak widzi sie co robisz to skoro jemu wolno to mi tez" powtarzasz się co ja robie nie stosownego według ciebie latam na spinbocie że ludzue cheatują i oni niby biorą przykład ze mnie xDDD bo nie czaje. Pozdro

• Lubię to! 1
  • Haha 1
Opublikowano

Po pierwsze widziales o tym ze napisze na ciebie bo pisales na pw o tym dodatkowo namawiales mnie do napisania skargi na admina nahh bo jest na okresie probnym  i ze to niedobrze jak dostanie skarge .Ja moge sobie zarzucic ze jestes bardzo skrzywdzony emocjionalnie . nie dojarzales do roli administratora nie potrafisz merytorycznie odpowiedziec na podane ci zazuty i dotykasz sie wszystkiego by wybrnąc z sytuacji , jezeli powiedziales dane slowa czyny to bierz za nie odpowiedzialnosc . Po tym ciaglym twoim xD stwierdzam ze jestes na tak niskim poziomie inteligencji ze szkoda dalej pisac na twoje brednie zamiast odpisac merytorycznie to xD twoja odpowiedz  lub wchodzisz na moje wypowiedzi i dajesz haha pod kazda odpowiedzia ja wiem ze to koledzy i wy sami siebie bronicie 

dowody sa w postaci vod z danego dnia i godziny gry  . 

ktos na czacie zapytal za co mam muta to odpowiedzialem a to ty dla atencji zaczynales dalej temat to wyjasnilem to  bo gdyby mnie michas nie sprowokowal to nie reagowal bym ( rozmawiam sobie z gracze i ktos tak do niego mowie {jest młodzszy } to staje w jego oboronie bo nie lubie takich zachowan bo co jest mlodszy to tak wolno sie do niego odnosic ? ) .tez polecam ci przeczytac z zrozumieniem moja tresc skargi dokladnie jakie tam sa zarzuty niestosowne dla admina  ktore ci przedstawiłem 

Osoby decyzyjne niech sie wypowiedzam czy to stosowne czy nie bo jak dla ciebie jest normalne wyzywanie sie przy graczach czy afczenie podczas rund bo ci sie zdardzy (bardzo czesto ci sie zdarza ) 

• Lubię to! 2
Opublikowano

Nie namawiałem cię tylko złożyłem ci propozycje o tym że możesz złożyć skargę i żeby to zakończyć oraz nie wspominałem że jest na okresie próbnym. A ty nie dojrzałeś w ogóle taki mój zarzut. Jakbym nie brał na siebie odpowiedzialności bym z tobą teraz nie prowadził konwersacji. Ty również dajesz HAHA więc w czym problem? Piszę "XD" bo ta rozmowa jest śmieszna nawet nie wiesz co chesz osiągnąć tylko piszesz co ci w głowie siedzi.
Skoro masz vod z tym jak dostajesz mute za przeklinanie to prosze mi rozpisac. Gdzie ja według ciebie atencji szukam wpisz se w przeglądarke "atencja" to porozmawiamy. Ta konwersacja nie ma żadnego sensu ponieważ wszystko sie powtarza ja mówie jedno ty odpowiadasz tym samym. Ja wiem swoje ty swoje niech tą sprawą zajmie się ktoś z opiekunów tyle mam już do powiedzenia.

• Haha 1
Opublikowano

Człowieku gralismy byles w moim team i mowiles mi ze zloz na niego skarge jest na okresie probnym a to zle jak dostasnie na nim skarge sa vody wiec nie zaprzeczaj bo tak powiedziales . wiesz twoje zarzuty sa smieszne i nie biore ich na powazne bo co moze wiedziec o zyciu dziecko 15 letnie na garnuszku u rodzicow .  prowadzisz nie konwersacje tylko swoje wypociny  + dla mnie ta dyskusja nie jest smieszna bo nie potrafisz sie zachowac jako admin  . chyba bo to sa skargi ze jak mam jakis problem to go zgłaszam tak ? mam zastrzezenia do twojego zachowania i to zglaszam  . przedstaw mi voda ze nie mowiles tak zebym zlozyl skarge bo jest na okresie porbnym ?  skad bym wiedzial ze na nim jest ? jak ja sam wiesz ze nie chcialem skarg pisac ale zmotywowal mnie nahh ps dzialo sie to po mucie 24h obstawiam kolo 23:30 

Oczywiscie niech zajmią sie tym odpowiednie osoby i przedstawia swoja opinie na ten temat 

kejmaN.  

Po co te prowokacje i złośliwości? Daruj sobie te teksty następnym razem, bo będą ostrzeżenia za to. 

• Lubię to! 2
Opublikowano

Ale nie mówilem tak na priv. Nie namawiałem cie do pisania skargi tylko złożyłem ci propozycje a o tym że kest na próbnym sam wiedziałeś ponieważ mówiłeś do naha i do 1mora że to są próbniaki i ich wyśmiewałeś za to. Nie na garnuszku u rodziców bo na swoje zachainki zarabiam sobie sam🙂 Skoro rozmawiamy o wieku to ty już jesteś dorosły a kłocisz sie z jakimiś dzieciakami w gierce komputerowej i ich wyzywasz.

kejmaN.  

Post nic nie wnosi do tematu, nie spamuj byle czym. 

Opublikowano

jak rozmawiamy to o tym mowiles na serwie  o skardze na nach  a michas sam powiedzial ze ma 19 lat

:)

kejmaN.  

Post nic nie wnosi do tematu, nie spamuj byle czym. 

• Zasłużony
Opublikowano

Tak jak opisał to @  MR_SajiMonEk skarga nie stawia admina w dobrym świetle. Na ten moment skarga zakończy się na słownym upomnieniu admina. Z góry przepraszam i mam nadzieje, że taka sytuacja się więcej nie powtórzy.

• Lubię to! 1
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Temat w archiwum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.