Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżyciela:@Mr_SajiMonEk
Nick oskarżonego:@1mor
IP lub SID oskarżonego:
STEAM_1:1:571362060  

Data i czas zdarzenia: 06.05.2023 po 21:40
Przebieg sytuacji:  Sytuacja wydrazyła sie po godzinie 21:40  grajac sobie na serwerze rozmawiajac z graczem  jedna osoba zaczeła go obrazać wiec moja reakcja jest natychmiastowac dlaczego tak sie odnosi do niego i cala sytacja poleciala do tego dołaczył kolega i 2 osoby mnie wyzywaly a ja nie jestem dłuzny nie bede mowil ze deszcz pada jak ktos pluje na mnie i wiadomo co sie dzialo admini przebywajacy na serwerze dopiero po 20minutach zareagowali  dajac mi muta na 24h za to ze broniłem sie i stałem w obronie gracza . PS pisalem z Opiekunem WZl w tej sprawie mial sprawdzic vody dodaje te skarge zeby rowniez tutaj mozna bylo sie wypowiedziec  nic bez przyczyny sie nie zdarza  
Dowody:  vod z dnia 06.05.2023 po godzinie 21:40

wuzelove  

Proszę o podanie czasówek, edytuj post nie dodawaj kolejnych

• Lubię to! 1
  • Haha 1
Opublikowano

Dostałeś mute za obrażanie (3.1 Zakazane jest wyzywanie, kłócenie, prowokowanie innych graczy. ) tak samo jak 2 osoby z którymi się wyzywałeś. Natomiast ty dostałeś mute 1440min ponieważ nie jest to twój pierwszy raz kiedy wyzywasz graczy/admina. Przypominam ze nie jest to życie tylko serwer gdzie obowiązuje regulamin na którym za wyzwiska jest mute/gag, Jeśli ktoś cię wyzywa "na serwerze" zalecamy do zgłaszanie tego na u@ lub !report i na pewno zareagujemy, a nie wyzywanie graczy. Dodam też ze zazwyczaj po nałożeniu na ciebie mute zaczynasz wyzywać admina na czacie.   
"
20minutach zareagowali  dajac mi muta na 24h"-  Dołączyłem na serwer po czym przeniosło mnie do tt gdzie usłyszałem że się wyzywacie więc zareagowałem, wcześniej mnie nie było.

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1
Opublikowano

osobnik sprowokowal mnie a ty na koniec przychodzisz nie znajac temu gdzie byli inni admini ? w tym czasie ty na koniec przychodzisz i bochatera udajesz  ja bez podstawy nie reaguje tutaj ma wiek znaczenie bo trzeba dojrzec by zrozumiec pewne zachowania a to tylko serwer to nie masz racji tam graja realni ludzie i ich słowa maja znaczenie bo nikt nie jest anonimowy  

tymbardziej ze ty grasz widzisz co sie dzieje jak sie zachowuja koledzy po fachu i nie ma reakcji kazdy na serwerze jest taki sam nie ma lepszy gorszy i tez  ja mam cie po wejscu na serwer odrazu zmutowanego przez valve bo duzo reportu dostajesz wiec cos tez o tobie to znaczy prawda ?

• Haha 1
Opublikowano

Nie rozumiem skoro masz problem że przychodzę na koniec i udaję bohatera to w takim razie co miałem zrobić słuchać jak się wyzywacie i czekać aż przyjdzie inny admin który był wcześniej? Jeśli chodzi o Mute valve wie o nim @ WZL któremu powiedziałem że staram się jak najszybciej go zdjąć co nie ma znaczenia na to jak się zachowuje na serwerze ponieważ jestem moim zdaniem kulturalny, miły i pomocny jak tylko mogę. Natomiast w sprawie innych adminów odsyłam cię właśnie do tego miejsca gdzie możesz napisać skargę na danego Administratora.

Dla mnie koniec tematu wytłumaczyłem wszystko co chciałem więc poczekajmy na opinie WZL.

• Haha 1
Opublikowano

Nic sie nie dzieje bez przyczyny   zeby takiego muta od valve dostac to nie jest to za blachostke wiesz  w takiej sytuacji wyjasnic od czego sie zaczelo  bo przychodzisz na koniec  dlaczego inny administrator nie zaregowal  ? zapytales go o sytuacje bo inny, razem jak muta dostalem to admin sie zapytal o sytuacje i dostalem unmuta wiec wiesz  kwestia podejscia doswiadczenia i w tej sytuacji reagowales a w innych nie :) 

zauważalna jest faforyzacja zachowan w administracji bo on jest adminem jemu wolno a gracze maja sie tylko stosowac do regulaminu 

• Haha 1
  • Zasłużony
Opublikowano

Skargę muszę uznać za niesłuszną, ponieważ w demku z godzin od 20:55 do 21:48 cały czas masz aktywne mikro na serwerze a na następnym demku po prostu Cię nie widzę. Nie wiem czy to błąd dema chociaż pobierałem je 3 razy dla pewności i na żadnym Cię nie ma.

• Lubię to! 1
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Temat w archiwum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.