Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżyciela:@Mr_SajiMonEk
Nick oskarżonego:@nahh
IP lub SID oskarżonego:
STEAM_0:0:212815219

Data i czas zdarzenia: 07.05.2023 po 21:35 
Przebieg sytuacji:  Sytuacja miala miejsce 07.05.2023 po 21:35 po prowokowaniu mnie dostalem gaga . Admin powinien dawac dobry przyklad na serwerze a nie gagowac za to ze sobie nie radzi z prawda (wyjasniam sytacje z 24h mut ) i gaguje po czym gdyz nie mozna odpowiedziec pisze glupie texty czy linka podac do skragi czy ze teraz sobie nie odpowiem czy ze grozi ze jak zejdzie mi mut to on doporowadzi ze na serwerze sie juz nie odezwe , wtrąca sie do nieznanego teamtu ^związanego z wczorajsza sytuacja tzn 06.05.2023 po godzinie 21:40 24h mut ,rownież prowokuje  do specialnego skorzystania z władzy admina  . Skarga laczy sie rowniez z innymi administratorami poniewaz naduzywaja sowich funkcji na serwerze, kolejna sytuacja gracz wyzywa mnie na serwerze nie ma zadnej reakcji dopiero jak true admin  upomnial sie o reakcje  oskarzonego to powiedzial czy wie ze to sie dlugi robi sa (po co sie zglasza na admina ze cos dlugo sie robi ) vody dostepne mozna to sprawdzic  . dochodzac do sedna prosze o dokladne sprawdzenie zachowanie tej osoby bo moim zdaniem nie nadaje sie na stanowisko admina tymbardziej ze robi takie rzeczy juz na okresie probnym  skarga na prosbe samego oskarzonego bo tak bardzo prosił  ^Nic nie dzieje sie bez przyczyny^ 
Dowody: http://887879.node43.pukawka.pl/dem-de_mirage-1683486915-1683490174.zip  Prosze przejrzec voda z sytuacji 

12:00 zaczyna sie  trolowanie true 

12:12 obrazanie przez true 

16:47 gracz wyzywa mnie 

16:55 kolejny raz  

16:58 ture pyta kto 

17:03 zapytanie  nahh moze grzeczniej 

17:03 sajimonek odpwoiedz gracz  

17:09 odpowiedz true git 

17:24 zapytanie true czemu nie zmutowal angine 

17:29 odpowiedz nah co ty do mnie gadasz 

17:31 czemu nie zgagowales zmutowales anginie

17:33 czemu do mnie gadasz odpowiedz nahh do true 

17:36 nach pyta czemu ty nie zmutowales 

17:38 jaj jej nie zmutowalem  true 

17:40 nahh zapytanie kolejne czemu ty nie zmutowales 

17:44  true ze ja to zroobie  ale ty miales to zrobic  

17:52 nahh mowi trzeba wiedziec jak 

tutaj nie da sie tego odworzyc bo dzialalo na czacie nie pokazuje mi co pisze i odpowiedzi 

jakos po 30 min nahh prowokuje mnie cos mowi o kolrokach ze sobie dziecko kupilo 

wuzelove   (edytowane)

Proszę o podanie czasówek, edytuj post nie dodawaj kolejnych

Edytowane przez wuzelove
  • Lubię to! 1
  • Haha 3
  • Opiekun CS2 MIRAGE #2
Opublikowano

Witam.

Co oznacza "po prowokowaniu mnie dostałem gaga", trochę tego nie rozumiem nie było tam żadnej prowokacji coś sobie chyba dodałeś. Jeżeli prowokowaniem uważasz, że napisałem żebyś napisał skargę na forum na admina a nie spamisz na tym czacie to nieźle. Gaga dostałeś za napisanie, że jestem leszczem a nie za jakieś " za to ze sobie nie radzi z prawda". Napisałeś, że groziłem Ci ,że jak zejdzie mut to "doprowadze do tego że się nie odezwiesz" ? naprawdę?
połowę z tego co napisałem na serwerze przekręciłeś. Napisałem, że o 22:05 kończy ci się mut i jak będziesz wyzywał nadal to zapewne się już nie odezwiesz. Mogłem to źle ująć z tym że się już nie odezwiesz ,bo chodziło że dostaniesz o wiele większego muta. Czy nazwałbym to prowokacją? Nie. Czy napisałem, że doprowadzę do tego, że się nie odezwiesz? Również nie. Dalej wtrącam się do nieznanego tematu? Byłem wtedy na serwerze co prawda w przeciwnej drużynie ale dobrze wiem oco chodziło, mam prawo się wypowiedzieć na ten temat, także nie rozumiem oco ci chodzi. Co do prowokowania do specjalnego skorzystania z władzy admin (xd) tak jak napisałem wyżej obraziłeś mnie dostałeś gaga nic dodać nic ująć gag nie był duży 60 min to przez to ,że nie napisałeś jakichś mocno obraźliwych słów w moją stronę. Co do gracza , który Cię zwyzywał dostał natychmiast upomnienie, ale później faktycznie jeden z adminów  się  upomniał więc dostał gaga. Nie wiem, dlaczego zamiast sam go zgagować zapytał się mnie dlaczego ja tego nie zrobię, ale to już mniejsza.  "oskarzonego to powiedzial czy wie ze to sie dlugi robi sa" tego zdania nie zrozumiałem więc się nie odniosę ale dalej napisałeś coś, że się długo robi a ja nic takiego nie powiedziałem także coś znowu dopisałeś sobie. No i jeżeli już to prawda na demku wszystko widać i słychać , także można sobie zobaczyć, nic do ukrycia. Moim zdaniem skarga bez sensu, co prawda można wyjaśnić całą sytuacje ale dużo tutaj zostało na ściemnione i pozamieniane. Wspomnę tylko jak ładnie później pisałeś o mnie na pw ("kur*y, kundel, 60na,kur*ą i pare innych śmiesznych) do jednego z adminów, ale tak tak wiem nie powinno się brać pod uwagę rozmów pw, ale emocje go chyba trochę poniosły :pepeClap:
Życzę każdemu kto musiał to czytać miłego wieczoru, bądź dnia. :UmPikaOla:

• Lubię to! 2
  • Haha 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

zacznijmy od tego ze nie z toba prowadzilem rozmowe jak mozesz wiedziec o co chodzi jak sam mowisz byles w przeciwnej durzynie .  jezeli chodzi o napisanie o leszczu to napisalem ze byles nim zanim admina dostales  (odpowiedz na to ze napisales ze dziecko czy jakos tak kolorek sobie na czerwono zrobilo ) wiec nie przeinaczaj tylko pisz jak bylo vody sa i tam widac dokladnie widac co pisales mowiles . jezeli chodzi o sytuacje ze niby gracz dostal natychmiastowo upomnienie to nie od ciebie  i dopiero jak powiedzialem o tym  gaga dostal po jakims czasie a to sa twoje slowa ze czy wie jak sie to dlugo robi sa dostepne vody tam bedzie slychac co mowisz  dopiero wtedy poszedl gag  . jakos mi tam upomnienia nie dawales ? czyby co nie  ,tak samo w ciagu rozmowy wyjezdzasz mi o wieku majac ledwo skonczone 18 lat  wmawiajac mi ze mam 19 lat (2dni wczesniej pisales zebym cie dodal do znaj i czy mam tyle lat )wczoraj pisales czemu cie wyrzcuiłem . Własnie dlatego bo ja nie chce miec doczynienia ze śliskimi osobami przed adminem jest git a jak masz to udajesz wielkiego admina co ty nie mozesz i panoszysz sie ze ty bedziesz tu banowal gagowal i rzadzil i rozkazywal kto co moze a kto nie   . Jezeli chodzi o pw to wiesz to nie ma znaczenia bo chodzi o sytuacje na serwie jak mi dales gaga to sie smiales ze juz nie odpowiem i ze teraz moge sobie skarge napisac jezeli mialbys wiecej rozumu po gagu temat sie konczy a ty dalej ciagniesz ten temat   .prowokacja człowieku piszesz takie rzeczy  dla ciebie to nie prowokacja  smiesz mi powiedziec ze sie nie odezwe a kim ty jestes kozaku z adminiem szkoda ze jak nie miales admina taki wygadany nie byles  . Jestem za tym zeby ktos zobaczyl twoje zachowanie w tamtym momencie i niech mi powie ze tak sie zachowuje admin jeszcze w okresie probnym , ja wiem ze potrzeba jest adminów ale niech reprezentuja cos soba  admin reaguje wyjasnia i koczy temat a nie non stop cos pisze prowokujac dalsza dyskusje to co pisalem nic bez przyczyny sie nie dzieje ps skarga bez sensu ale za twoja prosba ja napisalem  

Też chce zaznaczyc ze ja nie mowie ze admini sa ble a ja super ale kazdy jest rowny to ze masz admina nie zwalnia cie ze mozesz robic co chce i pisac co chcesz ^nie ma akcji nie ma reakcji ^proste 

Ja życzę osoba decyzyjnym cierpliwosci  i determinacji w Pomyślnym zakonczeniu  tej sytuacji ,a przeglądającym miłego dnia i grania na serwerze 

• Haha 1
  • Zasłużony
Opublikowano

Tak jak opisał to @  MR_SajiMonEk skarga nie stawia admina w dobrym świetle. Na ten moment skarga zakończy się na słownym upomnieniu admina. Z góry przepraszam i mam nadzieje, że taka sytuacja się więcej nie powtórzy.

• Lubię to! 1
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Temat w archiwum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.