Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój Nick na serwerze: Erwin2622
Nick osoby na którą chcesz złożyć skargę: AB.
Data zdarzenia: 07 May 2023 - 18:02:47
Opis sytuacji: grałem sobie normalnie , i dostałem bana za sgj , robiłem to samym scrolem i ruszałem myszką .. czy to nie jest dozwolone?? jak się trochę poćwiczy to wychodzi,wszędzie tak robiłem na każdym serwie i nikt mi nie dał za to bana.. przecież nie używam zadnych skryptow ..
Dowód:  demka nie mogę znaleść

• Lubię to! 1
  • Haha 2
Opublikowano

Podesli demko jak masz czas  z ktorej godzini to ci podam dokladny czas kiedy to robiles :) Demko wtedy ci pokaze :)

Opublikowano
3 minuty temu, mini napisał(a):

pisz  poprawnie  po  Polsku .i dopiero  zwracaj  uwagę!!    baranie\11111111111111

i taki admin daje przykład wyzywając kogoś ? nie moge usunac tego postu , nie chcialem dodawac kolejnego postu

PatryS   (edytowane)

Admin dostał już upomnienie, wiec już takich sytuacji nie będzie 

Edytowane przez PatryS
  • Lubię to! 2
Opublikowano
1 godzinę temu, Erwinnn napisał(a):

ale to nawet myszka , klawa i scrolem nie mozna robic??

Jak napisalem wyzej dodaj Demko ja ci pokaze ze to nie bym scroll.

Na serwerze napisales ze pierwszy raz sie spotykasz z takim serwerem gdzie nie mozna tego robic byl przy tym Opiekun serwera wszystko widzial i @  Faziii  nie ma sprawy wstaw demko udowonie :) 

Opublikowano
3 minuty temu, AB. napisał(a):

Jak napisalem wyzej dodaj Demko ja ci pokaze ze to nie bym scroll.

Na serwerze napisales ze pierwszy raz sie spotykasz z takim serwerem gdzie nie mozna tego robic byl przy tym Opiekun serwera wszystko widzial i @  Faziii  nie ma sprawy wstaw demko udowonie :) 

to był scrol człowieku widać , że nic nie wiesz o Csie

Night0oo  

+1 znów za spam używaj opcji edytuj kolejne posty będą również karane

• Lubię to! 1
Opublikowano

Kolejna sprawa kolego dostal bana na 1h kara minela koles dalej nie wstawil demka ja nie bede czekal nie wiadomo ile i przepychal sie slowami gdzie prostej sprawy zrobic nie umie :) dla mnie temat do zamkniecia :_

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Temat w archiwum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.