Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Nick:HULKO OLO 

2. Imię: Oliwier

3. Wiek: 17

4. Staż (podaj link do wszystkich profili GT, którymi grałeś na serwerze):  https://www.gametracker.com/player/HULK OLO Katujemy.eu/mirage.katujemy.eu:27015/           https://www.gametracker.com/player/HULK OLO/mirage.katujemy.eu:27015/

5. Doświadczenie w adminowaniu (jeśli byłeś administratorem, napisz o tym):Byłem adminem 3 lata temu na jakimś serwerze

6. Ile czasu możesz poświęcić tygodniowo na serwer?:tylko w sobote i niedziele  myślę ,że tak  po 2h minimum, od pon do piątku nie mogę, ponieważ nie ma mnie w domu 

7. Skala znajomości obsługi admina [1/8]:4

8. Dlaczego Ty? [prosimy o dłuższą wypowiedź 2-3 zdania]:Jestem miły jak tylko mogę dla graczy na serwerze, wszystko można ze mną załatwić staram się pomoc w  każdej sprawie każdemu graczowi. Wydaje mi się, że gracze przez moje dogadywanie się z nimi lubią mnie. Chciałbym  jeszcze dodać, że ostatnio jak wchodzę na serwer coraz więcej jest młodszych osób które często zachowują się w nie odpowiedni sposób oraz coraz więcej spotykam graczy którzy wspomagają się np: WH i psują innym rozgrywkę  a tak zachowania jak wiemy powinny być w jakiś sposób karane na serwerze. Jeśli dana będzie mi szansa na wykazanie się mogę obiecać, że wykorzystam ją tak dobrze jak tylko będę mógł 

9. Konto PRIME [TAK/NIE]: Nie

10. Posiadasz sprawny mikrofon? [TAK/NIE]): Tak

11. SID (SteamID):76561199146328164

12. Kontakt: Forum,Steam

13. Akceptujesz regulamin admina?[TAK/NIE]:TAK 
14. Akceptujesz regulamin serwera?[TAK/NIE]:TAK 

15. Zapoznałeś się z taryfikatorem kar?[TAK/NIE]:TAK 

hudinii  

popraw aktywność i zapraszam za tydzień

• Lubię to! 2
  • Premium
Opublikowano

-Prime 

+GT

+-doświadczenie 

Jestem neutralny 

Opublikowano

Na nie,

-tragiczna aktywność 

Cytat

tylko w sobote i niedziele  myślę ,że tak  po 2h minimum, od pon do piątku nie mogę, ponieważ nie ma mnie w domu

jaki sens ma składanie podania?

- brak konta prime od razu out

naura

• Lubię to! 1
  • Donator
Opublikowano

Jestem na nie.

• Słabe GT.

• -Brak prime.

W dniu 7.05.2023 o 14:16, HULK OLO napisał(a):

tylko w sobote i niedziele  myślę ,że tak  po 2h minimum, od pon do piątku nie mogę, ponieważ nie ma mnie w domu 

• Słabo to przemawia czyli - Aktywność.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.