Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Imię: Damian
Mutacja głosu (tak/nie): tak
Jakie jest Twoje doświadczenie?: Byłem wielokrotnie adminem na serwerach csgo, a nawet zdarzyło się być opiekunem na kilku serwerach. Doświadczenie mam naprawdę spore jeżeli chodzi o doświadczenie w byciu adminem 
Link do profilu STEAM: https://steamcommunity.com/profiles/76561199475984747/
Link do Twojego GameTracker: https://www.gametracker.com/player/Dazai/145.239.237.153:27015/
Dlaczego chcesz zostać administratorem?: Jest jeden administrator na serwerze, a niestety jeden nie poradzi sobie z cziterami którzy notorycznie atakują ten serwer. Zgłaszanie takich osób nic nie daje bo co może ten chłopak sam zrobić. Chciałbym żeby nasi gracze mogli grać w spokoju i czerpać przyjemność z gry na naszym serwerze
Znajomość komend administratora: Jeżeli miałbym ocenić w skali od 1 do 10. To mocne 7/10 ale oczywiście z czasem będzie lepiej 
Status PRIME: Niestety nie mam ale w tym tygodniu mam zamiar kupować.
Znajomość regulaminu serwera, na który aplikujesz oraz regulaminu administratora (tak/nie): tak

Coś odemnie: Wiem że nie mam prime (będę kupował) i to jest dobry powód żeby z automatu odrzucić podanie ale naprawde jestem godny zaufania. Jestem znaną osobą na serwerze i byłem top 6 w rankingu to już coś znaczy. Jakbym miał dostać bana za coś to myślę że dawno bym dostał. Dlatego proszę o szansę. Dziękuje za przeczytanie.

Xen  

Zapraszam do kontaktu Priv

Opublikowano

+ wiek

+ GT

+ doświadczenie

- prime

Za okresem próbnym - jeżeli nie kupi prime do piątku 12.05.2023 usunięcie roli admina

• Uwielbiam 1
Opublikowano

Podanie zostaję przyjęte.

Po zakupie PRIME csgo zgłoś się do mnie bądź kogoś z administracji o dostęp do permisji na forum i serwerze.

image.png

• Uwielbiam 1
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Temat w archiwum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.